• הוסף לסימניות
יכול להיות שתוכל להזמין מחו"ל המסכים האלה הם תענוג צרוף לציירים

• הוסף לסימניות
השאלה שלי היא על המסך הספציפי הזה, אם גם הוא עושה את העבודה שלו כמו אחיו הגדולים...
הבנתי שהדגם הזה ממש חדש...

מחו''ל מקבלים את המכשיר בלי אחריות, ולפעמים זה יוצא יותר יקר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shalom;1044609:
השאלה שלי היא על המסך הספציפי הזה, אם גם הוא עושה את העבודה שלו כמו אחיו הגדולים...
הבנתי שהדגם הזה ממש חדש...

מחו''ל מקבלים את המכשיר בלי אחריות, ולפעמים זה יוצא יותר יקר...
למה בלי אחריות?
אני קניתי עכשיו את אחיו הזול...
הוספתי 5$ ויש אחריות שנתיים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1044626:
למה בלי אחריות?

והשירות בחו"ל, למקרה שחלילה תצטרך לממש את האחריות. שליחה על חשבונך

• הוסף לסימניות
לא התעמקתי בזה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1044626:
למה בלי אחריות?

קנית מסך?
כמה עלה לך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shalom;1044665:
קנית מסך?
כמה עלה לך?
לא מסך, לוח גרפי
ההוא שפורסם פה בימים האחרונים

• הוסף לסימניות
לא אמור להיות הבדל חוץ מהגודל זה אותה חברה ועם אותם פיצרים

• הוסף לסימניות
כן, אבל ברגע שזה מחו"ל התיקונים הם בחו"ל, אתה שולח ויכול לקבל את זה רק אחרי חצי שנה. (כן, זה קורה - מידיעה)
הגודל נשמע לי נורא קטן...

• הוסף לסימניות
מבירור שבררתי מצירים שמשתמשים הם טענו לי שהגודל בסדר גמור ויש לזה גם יתרונות על המסך הגדול (נייד לכול מקום)בנוסף לחלקם יש שתיים אחד גדול ואחד קטן והדגם הזה הוא 13 ולא 12 כמו קודמו (אולי האינטש הזה יעזור במשהוא)

• הוסף לסימניות
האם הדגם הזה יותר טוב מהאינטוס 4?

• הוסף לסימניות
נראה לי שלא השתנה משהוא מבחנת הדרגות לחץ או משהוא משמעותי
הדגם הקודם היה 12 אינטש והוא היה כמו אינטוס 3
ולכן בדגם הנוכחי 13 אינטש יש שם שדרוג יותר משמעותי מה שאין כן מאינטוס 4 ל-5

אם כי שמעתי טענות שיותר מ 500 דרגות לחץ זה לא משנה הרבה ככה שאין סיבה לרוץ ולהחליף

• הוסף לסימניות
לי יש 12.
הדגם הקודם. אני מרוצה מהגודל.
אין לי מקום ל22 אינץ.
קניתי בארץ. הייתי צריכה שירות ואין עם מי לדבר באריג'נט. אבל אם זה היה משהו חמור הייתי נוסעת לשם בעצמי ודורשת שירות. ככה שאני לא יודעת. אולי בחול היה שירות יותר אדיב אבל הגיוני שאם זה צריך תיקון פיזי זו תהיה בעיה.
הייתי רוצה לקנות את ה13. נראה לי שהם שיפרו את המסך ואת דרגות הלחיצה ואני חושבת שזה משמעותי. אבל לא ניסיתי את זה כדי להמליץ אם זה טוב בפועל.
מאוד כדאי להגיע לאריג'נט ולנסות את הסוגים השונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1044783:
לא מסך, לוח גרפי
ההוא שפורסם פה בימים האחרונים

אל תשווה לוח גרפי למסך. קודם כל הלוח עולה זול יותר, ופחות תקלות.
מסך עולה יקר והתקלות יותר מצויות. מה שמצריך אחריות.

נכתב ע"י MK585;1044858:
נראה לי שלא השתנה משהוא מבחנת הדרגות לחץ או משהוא משמעותי
הדגם הקודם היה 12 אינטש והוא היה כמו אינטוס 3
ולכן בדגם הנוכחי 13 אינטש יש שם שדרוג יותר משמעותי מה שאין כן מאינטוס 4 ל-5

אם כי שמעתי טענות שיותר מ 500 דרגות לחץ זה לא משנה הרבה ככה שאין סיבה לרוץ ולהחליף

ה 13 נשמע טוב יותר.
קודם כל הוא דק, כמעט כמו לוח. שוקל רק 1.2 (המעמד שלו שוקל עוד 300 גרם, אבל למי אכפת).
Full HD.
2,048 דרגות לחץ.
חיבור פשוט למחשב.
הוא נראה ממש טוב גם וויזואלית.
הגודל לא כ"כ משמעותי בעיניי כי אני מעדיף אותו כמה שיותר נייד. (אף אחד לא יגביל אותי לצייר רק על השולחן :) )
במקרה של אריג'נט באמת אין טעם לסמוך על האחריות שלהם...
אני מאוד רוצה לקנות אותו אבל בגלל שהוא חדש יחסית עוד לא ראיתי/שמעתי עליו ביקורת באינטרנט, ואין דרך לבדוק מה החסרונות שלו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri;1044826:
האם הדגם הזה יותר טוב מהאינטוס 4?

לא יודע אם יותר טוב אבל בהחלט יותר נח. אין כמו להרגיש את הציור על המסך...

• הוסף לסימניות
שוב לא אמור להיות הפתעה מיוחדת אני לא חושב שיש פה טעם לחשש
מדובר בחברה עולמית עם דגמים דומים בגודל יותר גדול ואין סיבה מיוחדת שתהיה פתאום בעיה
אם אתה עדין חושש תבדוק בפורמים באנגלית אם יש משהוא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה