• פותח הנושא ts4
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני אמורה ליצור קטע קצר של סרט בפרימייר ולסגור אותו, באופן שהוא ישולב בסרט אחר
איזה סגירה מומלצת, שלא תאבד הרבה מאיכות הקטע הקצר?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
לדעתי - אם אין לך מגבלות גודל, תסגרי על H.264 (או המתקדם יותר. אין לי פה לידי כרגע לפתוח את התוכנה כדי להשוות.)
אם יש לך - אז מבחינתי windows media או הקלאסיק. לדעתי זה ענין של טעם... תנסי אחד, ותראי איך הוא מצד על המסך ואיך הוא משתלב לך שוב בתוכנה, ולפי זה תדעי מה צריך לעשות.
סתם כך - אני חושבת שתמיד ללכת גם לפי הסגירה הראשונה שכתבתי - בד"כ ההבדלים באיכות הם משמעותים בהחלט.
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר21;1859058:
לדעתי - אם אין לך מגבלות גודל, תסגרי על H.264 (או המתקדם יותר. אין לי פה לידי כרגע לפתוח את התוכנה כדי להשוות.)
אם יש לך - אז מבחינתי windows media או הקלאסיק. לדעתי זה ענין של טעם... תנסי אחד, ותראי איך הוא מצד על המסך ואיך הוא משתלב לך שוב בתוכנה, ולפי זה תדעי מה צריך לעשות.
סתם כך - אני חושבת שתמיד ללכת גם לפי הסגירה הראשונה שכתבתי - בד"כ ההבדלים באיכות הם משמעותים בהחלט.
בהצלחה :)

אוי או חמודה, התבלבלת קצת :)
אין כאן עניין של טעם, כל עניין הסגירה והרינדור הוא מדעי נטו וחבל מאד שבקורסי וידאו למיניהם לא מלמדים אותו בצורה נורמלית :( (אולי היום כבר כן?)
בלי להיכנס לפרטים, H.264 דוחס הרבה יותר טוב מ wmv מבחינת יחס איכות-נפח, רק כמובן צריך לסגור בצורה נכונה
תשתמשי בH.264, בפריסט שמתאים לסיקוונס שלך (מחלון הפריסטים, תתאימי את מה שהכי קרוב לסיקוונס שאיתו עבדת) ותעלי את הביטרייט לערך גבוה (40 ומעלה)
בנקודה הזאת פופקו חולק עלי, אני יודעת, אבל זו ההמלצה שלי וכך אני עובדת
כמובן שעם קצת הבנה בנושא הזה אפשר להגיע לתוצאות הרבה יותר טובות, אבל נראה לי שאם תעשי ככה זה יהיה בסדר
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני יותר אוהבת (ללא קשר לטעם כמובן, אלא מבחינות מקצועיות טהורות.)
במקרה כזה, לסגור על קוויק טיים.

• הוסף לסימניות
נכון, בעיקרון קוויקטיים הוא פורמט לעריכה
אבל אצלי הוא עושה המון בעיות ויותר קל לי פשוט לעבוד עם H.264 (עניין של טעם? ;))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הקטע הראשון שלי כאן:)

בבוקר ההוא התגלגל אל מפתן הדלת משהו שלא ראיתי מעולם.

לא ידעתי לקרוא לו בשם, כמעט התפקעתי מרגשות, כמו בתוך סצנה בסרט שלא העזתי מעולם לכתוב.

שנים אחר כך אזכר בבוקר ההוא;
אהיה גאה במי שהפכתי להיות, אשמח במי שהייתי אז, ואתפלא על הכוחות שניתנו לי מאת כותב התסריטים הגדול מכולם.

הלב שלי פרפר בין צלעותי במתח עצום, שקלתי כל מילה וכל פעולה.
חיי, חירותי, שפיותי ונשמתי היו תלויים בבוקר ההוא.

׳שיצא כבר מהבית׳; היה כל מה שהעזתי לחשוב עליו, משחקת משחק שלא רציתי להיות בו.

הכנתי לו אוכל, מוציאה בכח מילים ריקות למלא את החלל ביננו.
הערתי את הילדים, יודעת מה שאף אחד לא ידע בבוקר ההוא; זה הבוקר האחרון שלהם ושלנו כמשפחה אחת.

מה שהיה לא ישוב עוד לעולם;
אם רק ירצה השם,
אם רק יעזוב את הבית.

לא לפני שארגיע אותו שלא קרה כלום בלילה, שהשיחה מאמא שלי שהוא רואה על הצג מהשעה 4 לפנות בוקר, היא רק טעות ואין מה לדאוג ממנה.

לא לפני שאגיד לו שאני מחכה לו בצהרים, ואנחנו צריכים לדבר.

הבטן שלי מתהפכת, לא רוצה לדבר איתו עוד לעולם.

מאחורי הקלעים של הקטע הראשון שלי כאן:

ביקשתי מצ׳אט ג׳יפיטי לתת לי תרגילי כתיבה
אחד מהם היה זה:
תחילת משפט נתון
המשיכי קטע שמתחיל כך:
“בבוקר ההוא התגלגל אל מפתן הדלת משהו שלא ראיתי מעולם…״

הוא יצא לי מעומק הנשמה והוא אמיתי לגמרי
מכירה את הסיפור מקרוב קרוב
אולי יום אחד השם יתן לי אומץ להרחיב ממש ולהוציא אותו לאויר העולם

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה