כללי שאלה...

• פותח הנושא ch1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
<HR style="BACKGROUND-COLOR: #bfbfbf; COLOR: #bfbfbf" SIZE=1><!-- / icon and title --><!-- message -->
חשבתי ללמוד בסיעור מוחות כי ראיתי בפירסום שלהם שיש להם סניף בצפון ויותר נוח לי ללמוד בצפון (למרות שלאחר בירור שערכתי מסתבר שזה תלוי איזה נושא רוצים ללמוד) אבל ראיתי שהרבה ממליצים על פרוג. אפשר לשאול מה ההבדל בין פרוג לסיעור מוחות? (אני לא יודעת אם אחליט אחרת אבל מעניין אותי...)
תודה!

• הוסף לסימניות
בגדול ההבדל הוא האם ללמוד עיצוב לפני (תוך כדי?) שאתה מכיר את הכלים בהם אתה תצטרך להשתמש או ללמוד להשתמש בכלים ורק אז ללמוד לעצב איתם (מה שנקרא פרה פרה כל העדר...)
כך שמעתי, יבואו האחרים וישכילו אותנו.

• הוסף לסימניות
האם לפי דעתך יש את סיעור מוחות , פרוג, וזהו? אין עוד בתי ספר?...

• הוסף לסימניות
ממש לא,

ממש לא, אני יודעת שיש עוד מקומות אבל רציתי באזור הצפון וראיתי שלסיעור מוחות יש. וכשהסתכלתי סתם בפורומים באתר ראיתי שהרבה ממליצים על פרוג, אז עניין אותי לדעת מה ההבדל בין פרוג לבין סיעור מוחות אם בשניהם לפי הבנתי המורים שמלמדים הם ממנטור...

• הוסף לסימניות
המורים ממנטור מלמדים את התוכנות - לא את העיצוב , איזה קורס רצית לקחת?

• הוסף לסימניות
מבחינת עיצוב אין על סיעור מוחות!!!! מקצועי ברמות!
אין לי מושג איך זה בפרוג

• הוסף לסימניות
אני למדתי בסיעור מוחות ופשוט אהבתי לבוא ללמד שם!!! וכמובן הרמה המקצועית היא עשר!

• הוסף לסימניות
א.ת.פ. התודה נשלחה בטעות.
נראה לי שבאתר של פרוג לא מתאים להשוות לבתי ספר אחרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה