כללי שאלונת באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אין אני גורם למאסטר להיות בפרונט
אני רוצה שהוא יעלה על כל מה שיש בדף.

תודה לעוזרים

• הוסף לסימניות
בשכבה עליונה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי... מה בשכבה העליונה?
זה לא פוטושופ... אני עובד עם שכבה אחת ...

• הוסף לסימניות
גם באינדיזיין יש שכבות.

• הוסף לסימניות
בתגית LAYERS, שקיימת גם באינדיזיין, אפשר להוסיף שכבות,
ולהחיל לפי הרצונות...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
גם בינדזיין אפשר להשתמש בשכבות
כשנמצאים בעמוד המאסטר ליצור הכל בשכבה הרצויה
ואז בשכבות להוסיף שכבה חדשה
והאוביקט הזה יהיה תמיד עליון בעמודים

• הוסף לסימניות
תעשה שכבה חדשה ותוודא שמשבמסטר נמצא בשכבה העליונה.

• הוסף לסימניות
וואלה, עובד
האמת שאין לי מושג איך, מה נכנס עכשיו לשכבה התחתונה ? היא מסומנת כריקה?
אף פעם לא התשמשתי בשכבות באינדיזיין ...
טוב...כל עוד זה עובד, אני לא מתווכח

תודה לכולם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tlior;383177:
וואלה, עובד
האמת שאין לי מושג איך, מה נכנס עכשיו לשכבה התחתונה ? היא מסומנת כריקה?
אף פעם לא התשמשתי בשכבות באינדיזיין ...
טוב...כל עוד זה עובד, אני לא מתווכח

תודה לכולם

זה אחד מהסימנים של אלו שלמדו לבד:)
עבודה נכונה! בשכבות 'פותרת' 'בעיות' של מיקום מספרי עמודים, שכבות רקע ועוד הרבה דברים.

• הוסף לסימניות
אכן, אני נמנה על אלה שלמדו הכל לגמרי לבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה