כללי שאלונת| מביישת באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
אפשר להוסיף דפים כמו בקורל ,?
מה אתם עושים כשאתם רוצים לנסות כמה אופציות של עיצוב לדבר אחד?
לאן אתם מפזרים את כל האופציות?
(בקורל הייתי שמה בדף הבא... אבל בעז"ה אני יותר לא אצטרך לעשות עליה עבודות יותר)

• הוסף לסימניות
א"א להוסיף דפים.
כשאני רוצה להוסיף עוד דפים אני שמה בשוליים.
וסתם כך אני מעדיפה לעבוד על אינדיזיין (פחות כבדה ויש שם אפשרות של עוד דפים)

• הוסף לסימניות
איך את עובדת באינדזיין, ??
אי אפשר לעצב שם!
וגם ככה, לא רואים את העבודה כמו שצריך.. אא"כ עושים תצוגה מיוחדת ואז זה כבד...

• הוסף לסימניות
אני מבינה אותך מאד.
גם אני עבדתי על אילוסטריטור.
עד שראיתי שזה לא עסק, התוכנה עובדת מאד לאט, הקבצים יוצאים מאד כבדים (בעיה לשלוח לדפוס)
ולכן התרגלתי...
באינדיזיין הרבה הרבה יותר נוח לעצב!!! מכל הבחינות!!!
הבעיה היא האיכות, ואותה את יכולה להגדיל ב VIEW-DISPLAY PERFORMANCE-HIGH QUALITY DISPLAY. (ואז כמובן התוכנה עובדת יותר לאט...)
אז אין לך ברירה אלא להתרגל...

• הוסף לסימניות
יש לי עוד כמה תוכנות של אדובי. אם יש לך הכל ביחד, זה פשוט תענוג...
עושים לך את החיים קלים. מסדרים לך אותם.
תמונות בפוטושופ. איורים ושאר דברים וקטוריים באילוסטרייטר. מעמדים הכל באינדיזיין. עוברים בין התוכנות בקלות ע"י ברידז'. סוגרים הכל דרך הדיסטילר. ופותחים באקרובט. את הגופנים הרצויים תפתח בסוטקייס, שוב כדי להקל על הסדר.

אכן יש לפעמים בעיות שקיפות וכמעט תמיד בעיות בתצוגה בסופו של דבר, אבל מה זה לעומת הנוחות שבסדר. סדר חביבי. זה העיקר, כל השאר לא מעניין בכלל. סדר ויציבות. אין קריסות של 2 תוכנות. כשהאינדיזיין קורס אתה יכול להמשיך לעבוד בפוטושופ. כשבפוטושופ אתה לא מצליח לשמור, אתה תמיד יכול להמשיך באילוסטרייטר. ואם הוא נתקע לך בפתיחה. תסגור כל התוכנות ותפתח כמה פעמים. העיקר שיהיה לך סדר במחשב.

מודעה פשוטה לוקח לך שעה וחצי לעומת 5-10 דקות בקורל? ולכן? העיקר שאני עובד עם אדובי.

• הוסף לסימניות
אני גם משתמשת בשכבות באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;86008:
יש לי עוד כמה תוכנות של אדובי. אם יש לך הכל ביחד, זה פשוט תענוג...
עושים לך את החיים קלים. מסדרים לך אותם.
תמונות בפוטושופ. איורים ושאר דברים וקטוריים באילוסטרייטר. מעמדים הכל באינדיזיין. עוברים בין התוכנות בקלות ע"י ברידז'. סוגרים הכל דרך הדיסטילר. ופותחים באקרובט. את הגופנים הרצויים תפתח בסוטקייס, שוב כדי להקל על הסדר.

אכן יש לפעמים בעיות שקיפות וכמעט תמיד בעיות בתצוגה בסופו של דבר, אבל מה זה לעומת הנוחות שבסדר. סדר חביבי. זה העיקר, כל השאר לא מעניין בכלל. סדר ויציבות. אין קריסות של 2 תוכנות. כשהאינדיזיין קורס אתה יכול להמשיך לעבוד בפוטושופ. כשבפוטושופ אתה לא מצליח לשמור, אתה תמיד יכול להמשיך באילוסטרייטר. ואם הוא נתקע לך בפתיחה. תסגור כל התוכנות ותפתח כמה פעמים. העיקר שיהיה לך סדר במחשב.

מודעה פשוטה לוקח לך שעה וחצי לעומת 5-10 דקות בקורל? ולכן? העיקר שאני עובד עם אדובי.

ונתנו! כל מילה פנינה!
הייתי ממליץ לך להתחיל לכתוב פיליטון במגזין 'פרוג'...

לגבי הכותרת של האשכול, אני מציע שינוי קטן - "שאלונת מביישת את אילוסטרייטור"

• הוסף לסימניות
נו, נו, חזור לויכוח הישן שלכם...
אז מה, כולכם פה מעלי עובדים בקורל?
והוא עובד לכם חלק??
ומה אתם עושים עם תוכנות אדובי??
דרך ההתמודדות הנ"ל זה רק מליצה?
תעשו טובה, אחרי כל ההומור,
lets get down to business
תנו קצת המלצות לדרכי עבודה...

• הוסף לסימניות
כשרוצים-יכולים הכל :)
ונתנו-חזק!

הייתי נותנת המלצות אבל..אילוס' מעצבן אותי כרגע.

• הוסף לסימניות
שכבות זו דרך נחמדה, ואת יכולה גם לשכפל את כל השכבה, לשנות צבעים, גדלים וכד' לגרור הצידה ולראות אותן זו ליד זו.

כשאני עובדת באילוס משטח העבודה הוא רק בגדר המלצה, אני אוהבת לזרוק הרבה דברים לשוליים, לשמור אותם שם למקרה שאצטרך, ורק בקובץ הסופי מנקה את השטח.
בכל מקרה נותנים crop רק לאזור שרוצים.

אבל שיטת העבודה הנכונה עם אילוס היא לבנות בה אלמנטים וקטוריים ולהצניח אותם לאינדי.
אני אישית לא עובדת כך כי עדיין לא שולטת באינדי, ויותר זורם לי באילוס (כל עוד היא לא נתקעת כי העמסתי עלי'ה יותר ממה שהיא מוכנה לשאת...)

• הוסף לסימניות
או אריאלס, אני מתחילה לשמוע דברים טובים.:)
אז שאלה ראשונה.
איך משתמשים בשכבות??:(

• הוסף לסימניות
תודה!
בינתיים לא לטרוח להערב, אני פורשת

• הוסף לסימניות
טוב, עוד לא פרשתי ומחר מי יודע אם יהי'ה לי זמן...

שכבות באילוס:
תפתחי את חלון השכבות
את רואה שכל האובייקטים נמצאים בשכבה אחת. זה כמובן לא מפריע כי זה וקטורי.
אבל יש לך אפשרות בדיוק כמו בפוטושופ - ליצור שכבה חדשה, לשכפל שכבה קיימת וכו'.
ואז במחי עין את שולטת בתצוגה...
זה הכל, אם את רגילה לפוטושופ תראי שגם באילוס זה מועיל ונחמד לעבוד כך.

זה עוזר גם במקרה שיש לך למשל - רקע בלתי משתנה, נגיד גריד של מודעה.
את שמה אותו בשכבה תחתונה, נועלת אותה, ועובדת חופשי על שאר הקובץ.

זה מצויין גם במקרה שיש לייבא משהו מפוטושופ - אילוס תיתן לך את האופצי'ה לייבא את הקובץ על כל שכבותיו השונות.
(לא ממליצה לאתגר אותה יותר מדי בקטע הזה, כי כשנהי'ה לה כבד על הנשמה היא תבעט אותך החוצה ותגיד לך באדובית - לכי לאינדי)

עזרתי?

• הוסף לסימניות
תודה לאריאלס! עזרת גם לי. אני גם עדין לא הצלחתי להתביית באילוס ואינדי

• הוסף לסימניות
ונחזור לונתנו...
הבעיה הבאה:
סגירת עבודה עם שקיפות באינדיזיין, אתמול לא ידעתי על מה אתה מדבר ולצערי היום כן...
השקיפות לא עברה מאילוס, עשיתי שמירה ואח"כ פלייס

• הוסף לסימניות
תשמרי את הקובץ באילוסטרייטור בפורמט פי די אף ואז תייבאי אותו לאינדיזיין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה