שאלות בנוגע לגיטרה

• הוסף לסימניות
שבוע טוב
יש לי 2 שאלות:
כאשר מנגנים לדוג' את אקורד e
הבס שלו הוא במיתר 6 ואפשר לנגן את הבס במיתר 5
האם מקובל לנגן את הבס גם במיתר 4?

ילדה שמאלית מנגנת אותו דבר רק מחזיקה את הגיטרה הפוך?
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
הופכים את הגיטרה ומשנים את המיתרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זה ילד זה;1826079:
שבוע טוב
יש לי 2 שאלות:
כאשר מנגנים לדוג' את אקורד e
הבס שלו הוא במיתר 6 ואפשר לנגן את הבס במיתר 5
האם מקובל לנגן את הבס גם במיתר 4?
הפריטה המלאה מתחילה במיתר 6. נגינה ממיתר 5 משנה את האקורד ל-E/B
נגינה ממיתר 4 היא לחלוטין E, מכיוון שהצליל הנמוך ביותר הוא עדיין E (מי), רק הסאונד יהיה קצת שונה ופחות עשיר.

• הוסף לסימניות
לגבי הילדה השמאלית.
אם מדובר באחת שרק מתחילה ללמוד.
למה לא לנסות ללמד אותה על גיטרה רגילה?
נכון שטוענים שקל יותר להחזיק את הקצב ביד הדומיננטית, אבל בפסנתר אנחנו לא מחזיקים קצב בשמאל?
זו בכל מקרה מיומנות שנרכשת, וכל מיומנות ניתן לרכוש גם בימין וגם בשמאל.

• הוסף לסימניות
אני שמאלית ומנגנת מצוין על גיטרה בצורה רגילה... כנ''ל מאלתרת יופי ביד ימין על פסנתר- אילתורים קלים לי יותר ביד ימין! על אף היותי שמאלית אמיתית. בתחילת דרכי בנגינה- (לפני שהתחלתי ללמוד אצל מורה) הייתי מנגנת מלודיה בשמאל... היום אין מצב. הרמוניה אני מצליחה בשתי ידיים, אבל מלודיה? רק בימין.
הכל ענין של הרגל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה