כן!מה הכוונה שיש באוזניות כרטיס זכרון
אפשר להכניס שירים לכרטיס ולשמוע?
אפשר הסבר - איך זה עובד?אני הצלחתי להוריד את ההגבלה
תנסו להוסיף לשרשור בדף ההזמנות שלי את זה&_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=shopping&
בינוני +. אבל איכותי מספיק לאנשים סטנדרטים..תודה רבה
שמע ברמה ?
או ממש פשוט?
זה הצליח לך בסוף? דרך הצאט או פתאום לבד?אצלי גם רשם בהתחלה שעלי להוסיף עד 130 ש"ח, אבל בסוף זה הסכים לבצע את ההזמנה.
יש למישהו הסבר איך זה?
זה הצליח כביכול מחלון אחר, לא ברור איך.איך
זה הצליח לך בסוף? דרך הצאט או פתאום לבד?
מה שהזכירו כאן לפני כן ומדובר רבות זה הפיתרון הפשוט - שפרסומת של טמו בגוגל אם קונים אותה אפשר לקנות בלי הגבלת סכום למשלוח.
ולכן הפיתרון הוא למלאות עגלה ולא לבחור כלום. ואז לעשות גוגל על מוצר בשקל או מוצר שבחרתם כבר ולקנות אותו ישירות מפרסומת גוגל מיד בחיפוש, ואז להוסיף את כלל המוצרים שבעגלה.
מניסיון עובד תמיד.
אלא אם כן יש קופון הנחה שאז הכל נתקע וההגבלה חוזרת גם בכזה מקרה. [ככה היה לי, אם יש עקיפה גם לה אשמח לדעת]
זה לא קשור לנטפרי, אני גם וזה פתוח. [אולי זה חוסם פרסומות] התכוונתי לזה:בנוגע לאפשרות של מוצר בשקל מגוגל - אני בנטפרי, אז אין לי פרסומות בכלל ב"ה.
מברשת ניקוי למחשב 2 ש"חאולי כדאי להעלות כאן קישור כלשהו שתמיד עובד [של מוצר בשקל מפרסומת גוגל]
עד כמה שידוע לי רק 20%.ביקשתי בטמו קופון נתנו לי 20 אחוז
האם אפשר לקבל יותר? מה המקסימום שאפשר להוזיל אותם?
(אני רוצה לקנות כמות לילדי המעון שלי )
תודה רבה
תזמיני כל עמה יחידות בהזמנה אחרת..כמה יחידות ממוצר אני יכולה להזמין בלי להסתבך במכס וכו'?
איך אתם מנסים לקבל?לי כבר למעלה מחודש לא משחררים קופון.
איך קיבלת?
ככל שידוע לי אין תשלום מכס בטמו, והם גם כותבים זאת במפורש. [הם מחלקים את החבילות].כמה יחידות ממוצר אני יכולה להזמין בלי להסתבך במכס וכו'?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //