אז תמיד עדיף להכנס לפני שרוצים לעשות קניה גדולה? זה קופונים לדברים מסוימים או כל מה שיש לי בעגלה?
אפשר לקבל את זה כמה פעמים או חד פעמי?
תודה
הקופונים למה שאת רוצה
אני קיבלתי כמה פעמים

הקופונים למה שאת רוצה
אני קיבלתי כמה פעמים
זה בגלל שנכנסים דרך קישור שיווקי?
ואני יכולה פשוט לקנות דברים ב600 ש"ח ולא לשלם? או שיש מינימום לשלם ואז מקבלים את הקופונים
אם אני עכשיו לא ממשיכה את התהליך לקבל, יכול להיות שפעם הבאה שאכנס לא אקבל? זה מזל?

נערך לאחרונה ב:
זה בגלל שנכנסים דרך קישור שיווקי?
ואני יכולה פשוט לקנות דברים ב600 ש"ח ולא לשלם? או שיש מינימום לשלם ואז מקבלים את הקופונים
אם אני עכשיו לא ממשיכה את התהליך לקבל, יכול להיות שפעם הבאה שאכנס לא אקבל? זה מזל?
זה קופונים מותנים בסכום רכישה
לדוגמא קנה מעל 10 קבל 10
קנה מעל 70 קבל 35
קנה מעל 400 קבל 135
זה בערך.
עשיתי עכשיו קניה גדולה של וילונות לבית יצא 30% ואולי יותר- הנחה.
פיצלתי לחתיכות אבל בסופו של דבר זה כמעט אותו דבר אם הייתי משתמשת בקופון של ה-500, סתם ביזבזתי את הקטנים...
מאד הקפדתי להצמד למחיר הקניה הרצוי וכך להרויח מקסימום אחוזים.
הבעיה שנותנים יומיים למימוש..
בכל מקרה לא מצטערת. הגעתי במחיר ממש יפה לבית לכמה וילונות גלילה + 2 וילונות רגילים לחדר ילדים (אחד 4 כנפיים) +מוט תליה + ספוג שמכניסים שהקפלים יעמדו יפה.. בקיצור שווה.
מי שרוצה קישורים בשמחה
עוד לא קיבלתי את זה

אם אכנס עכשיו בדרך רגילה לא דרך הקישור הזה, ופעם אחרת אכנס דרך שם יהיו לי הקופונים או שלא כל פעם שנכנסים דרך שם מקבלים?

אשמח לקישורים לאביזרים לחלקאה, מזכרות עם כיתוב אישי של הילד, קישוטים, רקע לצילום וכד'

זה קופונים מותנים בסכום רכישה
לדוגמא קנה מעל 10 קבל 10
קנה מעל 70 קבל 35
קנה מעל 400 קבל 135
זה בערך.
עשיתי עכשיו קניה גדולה של וילונות לבית יצא 30% ואולי יותר- הנחה.
פיצלתי לחתיכות אבל בסופו של דבר זה כמעט אותו דבר אם הייתי משתמשת בקופון של ה-500, סתם ביזבזתי את הקטנים...
מאד הקפדתי להצמד למחיר הקניה הרצוי וכך להרויח מקסימום אחוזים.
הבעיה שנותנים יומיים למימוש..
בכל מקרה לא מצטערת. הגעתי במחיר ממש יפה לבית לכמה וילונות גלילה + 2 וילונות רגילים לחדר ילדים (אחד 4 כנפיים) +מוט תליה + ספוג שמכניסים שהקפלים יעמדו יפה.. בקיצור שווה.
מי שרוצה קישורים בשמחה
עוד לא קיבלתי את זה
אפשר גם לנצל כמה קופונים.
השלבים הולכים ככה:
א. מסדרים עגלה מה שאתם רוצים.
ב. קונים את העגלה בסכום שמזכה בקופונים (בדר"כ 15 פריטים), אפילו בתשלום מלא - מקבלים את הקופונים אחרי התשלום.
ג. בוחרים את הפריטים (שנרכשו עכשיו) ומחזירים אותם לעגלה.
ד. מחפשים בגוגל פרסום של טמו (בכדי לקבל משלוח בחינם עד הבית).
ה. מחפשים את המוצרים שעולים ביחד 10 ש"ח, ורוכשים עם הקופון של ה-10 ש"ח.
ו. מחפשים את המוצרים שעולים ביחד 70 ש"ח. וכן הלאה....
ז. מבטלים את הקנייה הראשונה...

אפשר גם לנצל כמה קופונים.
השלבים הולכים ככה:
א. מסדרים עגלה מה שאתם רוצים.
ב. קונים את העגלה בסכום שמזכה בקופונים (בדר"כ 15 פריטים), אפילו בתשלום מלא - מקבלים את הקופונים אחרי התשלום.
ג. בוחרים את הפריטים (שנרכשו עכשיו) ומחזירים אותם לעגלה.
ד. מחפשים בגוגל פרסום של טמו (בכדי לקבל משלוח בחינם עד הבית).
ה. מחפשים את המוצרים שעולים ביחד 10 ש"ח, ורוכשים עם הקופון של ה-10 ש"ח.
ו. מחפשים את המוצרים שעולים ביחד 70 ש"ח. וכן הלאה....
ז. מבטלים את הקנייה הראשונה...
ברגע שמבטלים את ההזמנה הראשונה, שבגללה קיבלת קופונים, הם מקפיאים את כל הקופונים.
לכן צריך לעשות את זה בזהירות.
אבל כמו שכתבת ככה עשיתי- מלאתי עגלה ולפי הקופונים עשיתי רכישות.

קיבלתי הודעה על הגעת החבילה שלי מטמו לנקודת איסוף ולמעשה החבילה כלל לא הגיע שם (בכלל לא הגיע שם בימים האחרונים מחברת השליחויות שהם שלחו איתם) פתחתי קריאה בשירות של חברת השליחויות געעש אך אין קול ואין עונה האם למישהו יש נסיון איך להגיע אליהם פשוט הם לא נותנים אפשרות מעבר לנציג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה