שאלה-
קיבלתי הודעה קולית שהשליח בדרך אלי
כמה זמן לפני הוא מתקשר?
אני צריכה להיות ממש זמינה עכשיו עד שזה יבוא? מה קורה אם לא אוכל לענות לו? (יש לי בעיה בטלפון)

שאלה-
קיבלתי הודעה קולית שהשליח בדרך אלי
כמה זמן לפני הוא מתקשר?
אני צריכה להיות ממש זמינה עכשיו עד שזה יבוא? מה קורה אם לא אוכל לענות לו? (יש לי בעיה בטלפון)
בדרך אליך זה אומר שהוא התחיל מסלול לי מתיד מגיעים אחר צהרים או צהרים תלוי אזורים בכל מקרה הם יכולים להניח מאחורי הדלת

מגיעם משם משלוחים לאחרונה?

לא ראיתי אם שאלו כאן-
לא מצליחה לבחור עיר בני ברק, זה בעיה אצלי?
תודה

משהוא ניסה להחזיר
בתקופה האחרונה?
תודה רבה!!!

דווקא לא התרגשתי מהמחירים. בשיין היה יותר זול.
אשמח אם תביאו דוגמאות לדברים זולים יותר מהארץ.
למשל מחפשת חולצת פיג'מה בשבילי מידה גדולה הכל סביב
80 שח או סריגים לילדים אזור 50-60 אני כבר אקנה בקידישיק יותר זול
בשיין לא עברתי את ה-30 לפריט בד"כ

משהוא ניסה להחזיר
בתקופה האחרונה?
תודה רבה!!!
החזרתי לפני תקופה ה לפי ההוראות באתר
הגיע שליח לבית לקח את החבילה עם התווית המודפסת..

אם קיבלתי עדכון שהחבילה נאספה ע"י GAASH זה אומר שזה כבר בארץ? "נחתה בשדה התעופה" זה מן הסתם כאן ולא בנמל תעופה בחול בדרך לכאן .. ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה