רכשתי מוצר בטימו ...אבל לא ידעתי שהמוצר ממש קטן ולא מתאים לי כי לא היה מידות על התמונות
יש דרך להחזיר להם או לקבל חזרה את הכסף?
כי להחזיר זה רק להביא את זה לסניף דואר וכו'
י רעיון אחר?
לדבר עם נציג בצ'אט ולבקש החזרה כי את לא מרוצה
הם מחזירים את הכסף בשניות
מה שכן הם בהתחלה מביאים בצ'אט רובוט אוטומטי ולכן מה שעוזר זה לכתוב את המילה נציג ואז ישר עוברים למישהו אנושי

משלוח חינם זה אישי, יש כאלה שיש להם בהזמנות מעל 140 ש"ח ויש כאלה מעל 180 ש"ח.
מאז שבטלו את המשלוח חינם, גם דרך צ'אט הם לא מאשרים זאת, המידע נכון מלפני חודש, בצעתי הזמנה אחת מעל הסכום מינימום למשלוח חינם, ודוקא הייתי מרוצה.
בגדול הם היו קונטרה לעלי אקספרס, אבל הישראלים נצלו את המצב והזמינו מסטיק עגול בשקל עם שליח עד הבית, נמאס להם ובטלו הענין.

אגב זה הוריד את המחירים בעלי אקספרס, עכשיו שהישראלים הפסיקו להזמין מהם, עלי אקפסרס כבר לא מחלקים מתנות, והמחירים עלו.
המשלוח נשאר חינם
רק שהם עשו שברירת המחדל זה נקודת איסוף
אז בהזמנה צריך לשנות לאופציה משלוח עד הבית

טמו יותר נוח!
מגיע עד הבית, חסל סדר הרדיפות אחרי משלוחים מעלי בכל רחבי העיר!
ניתן לבקש קופוני הנחה בצאט, הם נותנים הרבה פעמים( כמעט כל הזמנה קיבלתי)

אני מנסה כל הזמן ולפעמים הם ממש מחזירים על פריטים יקרים אפילו ולפעמים על 4 שקל אפילו הם מתעקשים
הכל תלוי במערכת שלהם נראה לי

מאיזה סכום המשלוח חינם?
יש אפשרות לגשת לקופה רק עם מינימום 130 ש"ח
משלוח עד הבית מ 180 ש"ח.
מה שכן,
לפעמים בדף תשלום יש אופציה זמנית(של דקות) לקבל משלוח עד הבית גם בפחות.
כך היה אצלי עד כה.

אני מנסה כל הזמן ולפעמים הם ממש מחזירים על פריטים יקרים אפילו ולפעמים על 4 שקל אפילו הם מתעקשים
הכל תלוי במערכת שלהם נראה לי
אני קיבלתי החזר על כל מה שהייתי צריכה להחזיר גם בלי לשלוח להם חזרה,
פשוט כתבתי לנציג בצ'אט וממש מהר הם התנצלו על אי הנעימות שנגרמה לי כתוצאה מהאי התאמה וכו'
ומיד נתנו זיכוי כספי בלי שום בעיה

אני קיבלתי החזר על כל מה שהייתי צריכה להחזיר גם בלי לשלוח להם חזרה,
פשוט כתבתי לנציג בצ'אט וממש מהר הם התנצלו על אי הנעימות שנגרמה לי כתוצאה מהאי התאמה וכו'
ומיד נתנו זיכוי כספי בלי שום בעיה
באיזה סדר גודל של החזרות מדובר
גם אצלי החזירו כמה פעמים אפי שרק רציתי לברר על המוצר החזירו לי
עד שבאיזה שלב
אין הנחות
אין משלוח חינם
אין זיכוי בלי החזר המוצרים
ביום בהיר נגמרים המשחקים
אבל זה היה ברור

באיזה סדר גודל של החזרות מדובר
גם אצלי החזירו כמה פעמים אפי שרק רציתי לברר על המוצר החזירו לי
עד שבאיזה שלב
אין הנחות
אין משלוח חינם
אין זיכוי בלי החזר המוצרים
ביום בהיר נגמרים המשחקים
אבל זה היה ברור
אני מזמינה שם כבר כמה חודשים
אני לא מחזירה הזמנות שלמות - ממש לא בצורה מוגזמת
בד''כ יוצא שיש לי 2/3 פריטים להחזיר בכל הזמנה והכסף חוזר בלי בעיות
המשלוח חינם נשאר אבל יש מינימום להזמנה שאפשר לעקוף אותו אם נכנסים דרך פרסומת של גוגל
וקופונים אני מבקשת בצ'אט, כמעט בכל הזמנה אצלם קיבלתי 20 אחוז הנחה

איך משיגים קופון הנחה 20 אחוז?
בהתחלה נתנו בלי בעיות עכשיו קצת מקשים, יש דרך?

הענין של החזר כספי ללא החזרת המוצרים, התחיל להיות תלוי בסיבת ההחזרה
אם אומרים שהמוצר פגום, צבע שונה מהתמונה, מידות לא נכונות בהתאם למה שהיה כתוב - הם מחזירים.
אם זה החזרה סתם כי פתאם לא בא, כבר לא צריך, ואין סיבה, אז הם התחילו להתעקש ולא משחררים בקלות.

הקופון - מקשים אבל נותנים, צריך לנדנד קצת והם מביאים.

את הקופון הם נותנים פעם החודש באופן קבוע.
יש מקרים נוספים שניתן לקבל קופון - על עוגמות נפש שהיו

TEMU את בוחרת את האופציה אם האנגלית לא מה שכתוב אתר בעברית וכל.. כי זה לא המקורי זה זוג של קאשבק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה