- הוסף לסימניות
בחדרי חרדיםמה זה??
@ראש המוסד
שלחתי להם היום את הקישורהזוי
לקנות גומיות זה בעיה
אבל לגלוש בח"ח זה מותר
זה נראה שהם מנסים להיראות כאילו הם יותר מחמירים מנטפרי
תודה על השיתוף!Temu
אתר יחסית חדש שכובש את העולם בקונספט של אליאקספרס, המחירים יותר זולים מאליאקספרס בחלק מהדברים שראיתי היה זול משמעותית! ולפי ביקורות משתמשים מגיע הרבה יותר מהר (הזמנתי כמה דברים כעת נראה מתי יגיע), יש הגנת קונה של 90 יום
תוך שנה כבר עקף את שיין מבחינת כמות לקוחות
בארץ עוד לא מוכר כנראה כי הכל באנגלית(אפילו המתרגם של גוגל בדפדפן לא עבד לי על האתר הזה), וגם כי בהתחלה לא עשו משלוחים לארץ
לינק לאתר: https://temu.to/m/u4yw30flgoc
ק"ש
נראה לי פשוט הם ראו את ההתכתבויות כאן, וקיבלו המון בקשות, אז הם החליטו לפתוחשלחתי להם היום את הקישור
כתבו לי שהוא מופנה לאתר בעייתי
אבל שלחו לי קישור אחר שבו האתר פתוח
![]()
Temu Israel | גלה את הבגדים האחרונים, יופי, בית, תכשיטים ועוד
הפוך את Temu ליעד הנקודתי שלך עבור מוצרי האופנה העדכניים ביותר, מוצרי קוסמטיקה ועוד. משלוח חינם למשתמשים חדשים. החזרות חינם תוך 90 יום. לקנות ב-Temu ולהתחיל לחסוך.www.temu.com
צפה בקובץ המצורף 1466984
אני גם שלחתי אותו לפני שבועיים וכתבו לי שא''א לפתוחנראה לי פשוט הם ראו את ההתכתבויות כאן, וקיבלו המון בקשות, אז הם החליטו לפתוח
זה בדיוק אותו קישור ששלחתי אליהם לפני שבוע, וסירבו לפתוח
אתמול היה לי משלוח בחינםמשלוח עולה 20 ש"ח.?
8 Color Erasable Pen Colorful Art Drawing Student Writing - Temu Israel
Shop 8 color 0 5mm erasable pen colorful art drawing student writing office stationery gel pen multiple colors washable rod red purple green blue black sky blue rose red at the lowest price at Temu. Check reviews and See what's new of Office & School Supplies. Explore the latest arrivals.www.temu.com
מה ההדל בין סוגי המשלוחים?
Standard: free on all orders
Delivery: Sep 29-Oct 7
Get a ₪20 credit for late delivery
Courier company:
![]()
HFD
,
![]()
Exelot
,
etc.
Click & Collect:free on all orders
Delivery: Sep 28-Oct 6
Get a ₪20 credit for late delivery
Courier company:
![]()
HFD
,
![]()
Exelot
,
etc.
שתיהם אזלו מהמלאימוצר מעניין שמצאתי שם
עוד משהוStatue Covenant Ark Gilded Copper Brackets Jerusalem - Temu Israel
Find amazing deals on statue covenant ark gilded copper brackets jerusalem reproduction jewish statue testimony jewish israel gift on Temu. Free shipping and free returns. Shop on Temu to start saving.www.temu.com
This item was discontinued - Temu Israel
Find 1pc stylish and durable jewish mezuzah case with paper scroll for indoor outdoor use at Temu, part of our latest Home & Kitchen ready to shop online today. Today's best daily dealswww.temu.com
אמין יותר אבל נהיה ככ יקר לאחרונה שיחסית לאיכות זה לא שווה... לאחרונה כמעט עשיתי קניה עברתי לשיין יצא אותו דבר ביותר זול.אין לי מושג.
אני לא אעשה את זה לפני שאשמע המלצות אמינות מכמה רוכשים שיספרו איך קיבלו את החבילה...
אליאקספרס אמין בעיניי הרבה יותר. ובכלל.
ועם האנגלית קשה ממש.
לא ביקשתי כלום, בהפתעה מוחלטת@נפטון המשלוח עד הבית היה בהפתעה?
או שביקשת את זה ?
גם אצלי ככה היה, ופתאום הגיעו, כשאת נכנסת לאתר באיזור האישי רשום לך מסירה משוערת?הזמנתי כבר לפני שבוע ועוד לא קיבלתי שום עדכון חוץ מאותו יום שהחבילה יוצאת.
עוד לא הגיע..המשלוח שלך הגיע? לא עד הבית?
איזה שיטת משלוח בחרת?לא ביקשתי כלום, בהפתעה מוחלטת
המשלוח שלך הגיע? לא עד הבית?
זה ההודעה שקיבלתי בבוקר באותו יום:
היי ***, היום זה היום - ההזמנה שלך מG-C בדרך אליך ל *****. מספר המשלוח הוא ***** פרטי הנהג:*********, אין צורך להמתין לשליח. אם אף אחד לא יהיה בבית אפשר להשיב את הספרה 1 ונשאיר לך אותה ליד הדלת (רק שאז לא נהיה אחראים לנזק או לאובדן שלה). אנחנו בדרך, כץ אונליין משלוחים.
לא נגעתי בזה, לא בחרתי, הברירת מחדל שהיה.איזה שיטת משלוח בחרת?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים