יש לשים לב כשמזמנים שם שיש שני אפשרויות למשלוח משלוח עד הבית ומשלוח לנקודת איסוף (הם קוראים לזה משלוח ירוק או משהו בסגנון). מי שרוצה שזה יבוא לו עד הבית צריך לבחור את האופציה הזו, לרוב ללא תוספת תשלום

יש לשים לב כשמזמנים שם שיש שני אפשרויות למשלוח משלוח עד הבית ומשלוח לנקודת איסוף (הם קוראים לזה משלוח ירוק או משהו בסגנון). מי שרוצה שזה יבוא לו עד הבית צריך לבחור את האופציה הזו, לרוב ללא תוספת תשלום
אפשר לשנות אחרי ההזמנה?

הזמנתי הגיע דברים מושלמים
ומזמינה שוב
חלום שמגיע עד הבית

נכנסתי עכשיו פעם ראשונה לאתר, מהסתכלות שלי זה נראה אתר ערבי ממש, כל הדוגמניות ערביות עם כאפיות
אתן יודעות אם זה באמת נכון?
פחות מתחשק לי עכשיו לפרנס ערבים....

למישהי יש נסיון עם משחקים? מכוניות? כלי מטבח?
האם זה איכותי?

אני לא רואה שכתוב משלוח ירוק
אבל יש לי אופציות למשלוח: סטנדרטי חינם, ולחץ ואסוף חינם
מה לבחור?

משלוח עד הבית זה סטנדרטי חינם? בשביל להיות בטוחה

ניסיתם להזמין למודיעין עילית?
כי הוא רושם לי בנקודת איסוף. רק מודיעין מכבים רעות.
אין שם מודיעין עילית...
מה עושים?

יש באתר הזה גם קופונים כמו בשיין?
בשיין יש קופונים שעובדים קבוע, כמו MICHAL

יש שרשור של קישורים שהגיעו יפים?
מי שהגיע ונהנה, אולי תעלו לטובת כולנו???

שמעתי מכאלו שהזמינו שם שהם גונבים פרטי אשראי, זה נכון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה