עשיתי איתם צאט
הם טוענים שמבחינה טכנית זה לא אפשרי.:(
1698867792646.png

1698867819412.png

אני הזמנתי ב17.11 הגיע לי רק בחמישי הזה.
האיכות כמו של אליאקספרס- אותה סחורה.
שעון אישה - הגיע עם שבר בזכוכית, המחוגים לא מחוברים והרצועה הפוכה
כתבתי להם רק על השבר וזיכו אותי מיידית.

הזמנתי גם סכיני גילוח - 2 בסיסים עם 36 להבים והבסיס לא תואם ללהב.
כנראה דגם אחר או מה אין איפה לחבר בינהם - גם על זה זיכו אותי מיידית.

זה מה שיש לי לחדש:)

הזמנתי ב10\21 ועדיין לא הגיע.
כבר שבוע כתוב שנחת בשדה התעופה.
יש מה לעשות??

יש למישהו קוד הנחה לtemu? קוד למחשב ולא באפליקציה.
תודה ענקית מראש!

היי,
הזמנתי את המוצרים מטה שהיו מוצלחים ממש
הבגדים והנעלים שראיתי באתר היה נראה יוקרתי ויפה בפועל סגנון שוק.
1699315031020.png

מישהו הזמין אחרי שהתחילה המלחמה והגיע לו?
היי ,

הזמנתי ב28.10.23 וכבר הגיע 7.11.23 משלוח עד הבית.
ויש עוד משלוח שהזמנתי בתחילת המלחמה ממש ועדין לא הגיע

המסקנות שלי:
אתר מצוין- יותר טוב מאליאקספרס בפער!!

הגיע לי תוך שבוע- משלוחן חרדי עד הבית.
המוצרים איכותיים ומעולים!!
הזמנתי וקיבלתי הודעה שזה יגיע לתחנת איסוף ולא לבית
איך אני משנה את זה?

קיבלתי הודעה שהמשלוח נמסר. אך בפועל לא קיבלתי כלום. ההודעה התקבלה ב 2 וחצי בלילה. התקשרתי לברר בחברת השליחויות אך עדיין לא חזרו אלי.
קרה לעוד מישהו?

קיבלתי הודעה שהמשלוח נמסר. אך בפועל לא קיבלתי כלום. ההודעה התקבלה ב 2 וחצי בלילה. התקשרתי לברר בחברת השליחויות אך עדיין לא חזרו אלי.
קרה לעוד מישהו?
מוזר, בדקת מאחורי הדלת?
במקביל לחברת שליחות המקומית צריך לפנות גם לטימו.
אולי ההודעה היא על זה שזה נמסר לחברת שליחות, או נמסר לשליח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה