אגב הם ממש לקחו נתח מאוד גדול מהמכירות של אליאקספרס.(לפי הדוחות שלהם השבוע)
המניה של אליאקספרס צונחת לאחרונה ושל PDD (החברה שטימו בבעלותה) מזנקת רק השבוע ביותר מ20%!!!! ובחצי שנה אחרונה ב125%!!!!

מישהו יודע למה הגיע לי למרכז איסוף ולא עד הבית?

מישהו יודע למה הגיע לי למרכז איסוף ולא עד הבית?
כנראה מדובר בחבילה גדולה או רגישה.
אני הזמנתי מנורה מהממת וגם הגיע לי לתחנת איסוף, וטוב שכך.
נ.ב היא מאירה ויפה בול כמו שהייתה בתמונה ולא כמו באלי אקספרס שלפעמים מגיע משהו מדומיין...

כנראה מדובר בחבילה גדולה או רגישה.
אני הזמנתי מנורה מהממת וגם הגיע לי לתחנת איסוף, וטוב שכך.
נ.ב היא מאירה ויפה בול כמו שהייתה בתמונה ולא כמו באלי אקספרס שלפעמים מגיע משהו מדומיין...
תשלחי קישור

אם אפשר קישור לאזונית בולטוס טוב

מנסיון?

השליח מתקשר לפני?
בדיוק אני מחכה להזמנה

פשוט בבנין אצילנו אסור שמשהו ישאר לרגע מחוץ לבית עקב גניבות
הוא מתקשר לפני,
באחת מהפעמים לא עניתי וכשחזרתי אליו הוא אמר שהוא יחזור לכתובת שלי כדי לתת לי (הוא לא הניח מאחורי הדלת בלי להגיד לי לפני)

הוא מתקשר לפני,
באחת מהפעמים לא עניתי וכשחזרתי אליו הוא אמר שהוא יחזור לכתובת שלי כדי לתת לי (הוא לא הניח מאחורי הדלת בלי להגיד לי לפני)
דווקא קמתי ביום חמישי והיה חבילה מאחורי הדלת כנראה זה תלוי איזה שליח

החבילה שלי היתה אמורה להגיע ב25 לחודש ועדיין לא הגיע רשום שזה ממתין לטיסה עוד מ 22 לחודש יש איך לזרז?
מישהי כבר קיבלה לאחר התאריך והחזירו 20 ש”ח?

קרה לכם שהיה כתוב שהמשלוח נמצא בשדה תעופה \ טיסה \ מעבר וכדו'
והמשלוח הגיע פתאום למרות שהיה כתוב אחרת במעקב?

קרה לכם שהיה כתוב שהמשלוח נמצא בשדה תעופה \ טיסה \ מעבר וכדו'
והמשלוח הגיע פתאום למרות שהיה כתוב אחרת במעקב?
כן
היה רשום במעבר, ואפילו בקשתי החזר כי עבר הזמן שהתחייבו שיגיע
יום אח"כ הגיעה החבילה

דחוף! אשמח לעזרה- באה לשלם וכותב לי :
1701624392155.png

האמנם? משלמים מכס? זה לא כמו בשיין שמגיע עם חברת שליחויות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה