- הוסף לסימניות
זה בקניות הראשונותאפשר ממש בקלות לבטל את ההגבלה של קניה מעל סכום מסויים,
רושמים להם בצאט אם אפשר לבטל
בהתחלה הם כותבים שכדאי לקנות ביותר
רושמים שוב שלא מעוניינים
והם מבטלים ואפשר לקנות גם בשקלים
בהמשך הם מתעקשים על זה
זה בקניות הראשונותאפשר ממש בקלות לבטל את ההגבלה של קניה מעל סכום מסויים,
רושמים להם בצאט אם אפשר לבטל
בהתחלה הם כותבים שכדאי לקנות ביותר
רושמים שוב שלא מעוניינים
והם מבטלים ואפשר לקנות גם בשקלים
רק מעלה רעיון,
משלוח מספר T1113 נדרש באישור ממשרד התקשורת.
יש באפשרותך לפנות עצמאית למשרד התקשורת על מנת להשיג אישור ולהעבירו אלינו לכתובת מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ולציין מס חבילה.
על מנת להקל על התהליך, נשמח להפיק עבורך את האישור בעלות של 150 ₪ (המחיר אינו כולל מע"מ ועלויות אחסנה).
תשלום עבור עלות הפקת האישור בקישור
לאחר ביצוע התשלום יישלח קישור נוסף עם הנחיות לחתימת טפסים הנדרשים לצורך הוצאת האישור.
**במידה ולא קיבלת הודעה נוספת לאחר ביצוע התשלום יש ליצור עימנו קשר באמצעות מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.
בברכה,
צוות געש וורלדוויד
משהו יודעת מה זה? קבלתי הודעה למייל. הזמנתי מצלמה מוניטור משהו מתקלה בדבר כזה?
אם יש בעיה להכניס מוצר מסויים זה לא יעזור להזמין שוב... רק אני מצפה מטאמו לעשות לו י את העבודה. כי הם לא כותבים את זה בשעת ההזמנהרק מעלה רעיון
להתעלם מההודעה ולהזמין אחד נוסף ולתת לטימו להסתדר עם זה. (בתקווה שהפעם לא ייתקע)
אם בסוף יגיע תעשי החזר, אם לא יגיע, טימו יחזירו לך את הכסף.
אני מפספס משו?
מה יצא בסוף? בדקת ?
לאמה יצא בסוף? בדקת ?
ניסית לפנות אליהם?רק אני מצפה מטאמו לעשות לו י את העבודה. כי הם לא כותבים את זה בשעת ההזמנה
מה האפשרויות?היי איך אני יכולה ליצור איתך קשר?
תודהתלחצי על הצגת פרטי הזמנה- בצד שמאל למעלה
כן, זה באג מעצבן אצלםשימו לב:
מוצרים שהוספתי לסל אתמול,פתאום המחיר קפץ פי 3.5
תמיד לבדוק את העגלה לפני התשלום.
זה קופץ אחרי כל הזמנה@עפיפית כעת סיימתי הזמנה וזה קפץ לי
ניסיתם ליצור קשר איתם בצ'ט?
אם כן מה הם הגיבו?
צפה בקובץ המצורף 1554968
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים