חכמה חיפאית
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
תפני בצאט ותבקשי שיורידוראיתם פעם כזה דבר שהם לא נותנים להוציא משלוח פחות מ-120 שקל להזמנה??
בחיים לא ראיתי כזה דבר אם אני צריכה משהו בזול, מה אני עושה??
בדרך כלל תוך כדי שיחה הם יורידו
תפני בצאט ותבקשי שיורידוראיתם פעם כזה דבר שהם לא נותנים להוציא משלוח פחות מ-120 שקל להזמנה??
בחיים לא ראיתי כזה דבר אם אני צריכה משהו בזול, מה אני עושה??
עשית התאמת מחיר על המוצרים האלו?תשמעו סיפור הזוי
אני עושה החזרה של כמה מוצרים שאני לא צריכה מקניה שעשיתי
לפי החשבון שרשום בקבלה ששילמתי אני אמורה לקבל בערך 111 שקל
הם כותבים לי שסכום ההחזר המשוער הוא 75 שקל
כשאחד המוצרים לבד עלה 70 שקל..
אני מתכתבת חצי שעה עם נציג שלהם שמנסה לעזור לי ומעביר למחלקה בכירה ובלה בלה בלה
ושום דבר לא עוזר
הם מתעקשים שזה המחיר ששילמתי עם הנחות וכו'
כשהמחיר פר מוצר שמופיע בקבלה מוביל לסכום הרבה יותר גבוה כאמור
מה הסיפור? מישהו נתקל בבעיה דומה?
מקומם ברמה קשה מאוד!!
נתקלתי במשהו דומה שראיתי שהסכום שנגבה הוא שונה במידה ומחזיריםמישהו נתקל בבעיה דומה?
איפה התפרסם? זה רק לגבי האפליקציה?התפרסם היום, כדאי לקחת בחשבון:
למרות האזהרות: הישראלים מסתערים על אתר הקניות המוזלות Temu
אתר הקמעונאות הזול הגיע ל־4.76 מיליון כניסות בינואר, עקף את המתחרה SHEIN, וכבר נושף בעורף לעלי אקספרס. ואולם, אנליסטים מזהירים: האפליקציה מכילה תוכנות לאיסוף נתונים על משתמשים ומוכרת אותם: "זו הסיבה לכך ש-Temu מרשה לעצמה למכור מוצרים במחירי הפסד"
על רקע העלייה בפופולריות של Temu, אנליסטים בארצות הברית מזהירים כי זו אפליקציה מסוכנת שמכילה תוכנות לאיסוף נתונים על המשתמשים ומוכרת אותם. זו הסיבה, לטענת האנליסטים, לכך שהיא מרשה לעצמה למכור את המוצרים באתר במחירי הפסד.
בארצות הברית הוגשה לאחרונה תביעה ייצוגית נגד Temu בטענה שהיא אוספת על המשתמשים נתונים כמו פרטי אשראי, פרטי בנק, מספר תעודת זהות וכתובת אימייל. לקוחות החברה התלוננו על גניבת פרטי כרטיס אשראי, ועל פי הפרסומים, Temu מוכרת מוצרים רבים שהם חיקוי, במיוחד בתחום האלקטרוניקה. עוד נטען כי איכות המוצרים נמוכה, ולקוחות רבים שרכשו בה פעם אחת לא חוזרים לקנייה נוספת.
איפה נמצא הצאט איתם?מישהי הצליחה לקבל מהם קופון הנחה?
ביקשתי אתמול בצאט ולא הסכימו בשום אופן
ולפני כ-3 שבועות נתנו לי מיד 20%...
צריך לשגע אותם לומר שזה דחוף וחייבים והם נותנים לא לוותר להםמישהי הצליחה לקבל מהם קופון הנחה?
ביקשתי אתמול בצאט ולא הסכימו בשום אופן
ולפני כ-3 שבועות נתנו לי מיד 20%...
התייאשתי והזמנתי בליצריך לשגע אותם לומר שזה דחוף וחייבים והם נותנים לא לוותר להם
?מחפשת תמונה
ציור לפי מספר עם מסגרת
כל מה שאני מוצאת זה בלי מסגרת
תודה
לפני שקניתי מוצר בטמו ב-120 ש"ח, מצאתי אותו דבר באלי ב-77 ש"ח.רשמים שלי מהזמנה ראשונה
הגיע תוך 11 יום עם שליח שהניח מאחורי הדלת (בעיניי זה מעלה שלא מתקשר ומציק עם חתימות)
כל המוצרים הם סטייל עליאקספרס והפעם דווקא כל המוצרים יצאו באיכות טובה.
אבל הזמנתי תחפושת של שמלת כלה במידה 130 וקיבלתי במידה 120
מראש חששתי שהמדה\דוגמה לא תהיה טובה אז הזמנתי 2 שמלות ושתיהן יצאו באיכות טובה.
אני יכול להחזיר את השמלה אבל קודם בודק אם יש מישהו בסביבה שירצה לקנות את זה.....
על הדרך בדקתי מה המחיר של אותה שמלה בעליאקספרס ועם חיפוש ע"פ תמונה מצאתי בעליאקספרס ב67 ש"ח במקום 82 ש"ח בטמו, ועדיין חושב שבטמו יותר נח כי המשלוח עד לבית וגם ההחזרה אמור להיות יותר גמיש וקל.
נראה שהמטרה שלהם בסופו של דבר זה "קנה עכשיו תחשוב אחר כך" ולכן כותבים על כל המוצרים אוזל מן המלאי ובאמת אחרי תקופה קצרה זה אוזל מן המלאי (נראה כאילו אוסרים על המוכרים להחזיק מלאי גדול).
ניסיתי לעשות התאמת מחיר ולא הצלחתי לקבל יותר מ5 ש"ח בין השאר כי על חלק מהמוצרים אחרי שבוע כתוב אזל מן המלאי.
לבנתיים האסטרטגיה של "שנה עכשיו תחשוב אחר כך" מצאה חן בעיניי כי בסופו של דבר מבזבזים הרבה זמן יקר בעליאקספרס בנסיון להבין האם זה המוצר הרצוי ומה האיכות שלו והאם זה המחיר הכי טוב, מקווה שלא אגלה שמדיניות ההחזרה לא כ"כ פנטסטית ושאפשר להפסיד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים