תהילה כהן גרפיקאית
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
- #1,021
כן גם לי הגיע לי
בטח שישרוצה לקנות פעם ראשונה
וברישום הכתובת אין כזאת עיר מודיעין עילית
נתקלת בזה?
מה אני עושה?
חחח איזה כיף לךמה דעתכם? מוזרים, לא?
החבילה לא הגיעה כשבועיים, שלשום בקשתי החזר כספי על הכל. כ300 ש"ח, החזירו.
אתמול הגיעה החבילה, רציתי לשלם שנית,
ותשובתם..
צפה בקובץ המצורף 1593515
נראה לי שזה לא מעניין אותם.האם יצא למישהו להחזיר פריט לא בשקית שהפריט הגיע בו, ובלי הברקוד
וקיבל החזר?
בלי הברקוד להחזרה?האם יצא למישהו להחזיר פריט לא בשקית שהפריט הגיע בו, ובלי הברקוד
וקיבל החזר?
תרשמי מיקוד וזה יקפיץ לך את העיררוצה לקנות פעם ראשונה
וברישום הכתובת אין כזאת עיר מודיעין עילית
נתקלת בזה?
מה אני עושה?
התכוונתי למדבקה הקטנה עם ברקוד שמודבק על השקית של הפריטבלי הברקוד להחזרה?
נראהלי לא יתקבל.
השקית וודאי לא קריטית. אבל לעשות החזרה דרך האתר ולהוריד ת הברקוד לשליחה זה חובה לדעתי. אחרת אין להם דרך לשייך את החבילה אליך.
אם כך אני גם לא חושבת שזה קריטי. אף פעם לא שמרתי את זה. רק הדבקתי את השובר החזרה על שקית וזהוהתכוונתי למדבקה הקטנה עם ברקוד שמודבק על השקית של הפריט
ולא לברקוד שצריך להוריד מהאתר
בינתיים ענו לי בצ'אט
היא אמרה שזה קריטי בנקודת איסוף
אבל השליח שיבוא לאסוף אמור לסדר את זה
לא בטוחה שהיא הבינה את השאלה שלי, כי זה נראה לי מוזר
מקווה שיהיה בסדר
מגניב ממש, מה הכוונה לא הגיע כשבועיים אחרי התאריך האחרון שהיה אמור להגיע?מה דעתכם? מוזרים, לא?
החבילה לא הגיעה כשבועיים, שלשום בקשתי החזר כספי על הכל. כ300 ש"ח, החזירו.
אתמול הגיעה החבילה, רציתי לשלם שנית,
ותשובתם..
צפה בקובץ המצורף 1593515
ווואי כמה פעמיים שזה עלה פה, שים לב לתאריך הכתבה.
מה ההבדל אם משלמים בגוגל פליי?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים