כן, קיבלתי סירוב גם ממחלקה בכירה מעל 6 פעמים רצוף (במהלך של כ 4 ימים) הם מסיימים את הצ'אט עם הודעה שנשלח לאישור ותקבל הודעה בשעות הקרובות, ולמחרת אין כלום בצ'אט מסבירים שזה בסוף נדחה, ומבקש שוב וחוזר חלילה...לאחרונה נתקלתי בסירוב חוזר (מס' פעמים) בלקבל קופון הנחה, נתקלתם בזה?
מנסיון כדאי לבדוק אורך רגל ולפי זה לקנות.
להוסיף לאורך הרגל לפחות סנטימטרתודה רבה.
מניסיון?להוסיף לאורך הרגל לפחות סנטימטר
(בנעל עם סקוטש הייתי לוקחת סנטימטר וחצי)
כן. מוסיפים בערך ס"מ אחד למרווחמניסיון?
תודה.כן. מוסיפים בערך ס"מ אחד למרווח
לי קרה אותו מקרה בדיוק פעם - עם שיין.אני הזמנתי פעם ראשונה בטימו...קיבלתי מייל שחבילה נמסרה אבל לא קיבלתי שום חבילה (חיפשנו גם בבנינים ליד אולי הניחו שם) , גם לא שלחו הודעה או ניסו להתקשר. נאדה.
לא הסכימו להחזיר לי את הכסף בטימו, רק אחרי שפתחתי סכסוך בפיפאל פתאום נחתה לי החבילה מאחורי הדלת עם הודעת sms שהחבילה נמסרה.
תודה רבה באמת
מסקנה- תרכשו רק דרך פיאפל. לפחות יש לכם ביטוח לכסף...
בלי לחץ,אני מזמינה שם המון,אני הזמנתי פעם ראשונה בטימו...קיבלתי מייל שחבילה נמסרה אבל לא קיבלתי שום חבילה (חיפשנו גם בבנינים ליד אולי הניחו שם) , גם לא שלחו הודעה או ניסו להתקשר. נאדה.
לא הסכימו להחזיר לי את הכסף בטימו, רק אחרי שפתחתי סכסוך בפיפאל פתאום נחתה לי החבילה מאחורי הדלת עם הודעת sms שהחבילה נמסרה.
תודה רבה באמת
מסקנה- תרכשו רק דרך פיאפל. לפחות יש לכם ביטוח לכסף...
איך מתחילים את השיחהכן, קיבלתי סירוב גם ממחלקה בכירה מעל 6 פעמים רצוף (במהלך של כ 4 ימים) הם מסיימים את הצ'אט עם הודעה שנשלח לאישור ותקבל הודעה בשעות הקרובות, ולמחרת אין כלום בצ'אט מסבירים שזה בסוף נדחה, ומבקש שוב וחוזר חלילה...
רק בפעם השמינית היום שהם ראו כנראה שהעגלה מלאה ואני לא קונה כלום עד הקופון אישרו לי..
בהצלחה, ואסור להתייאש..הם לא שווים כ"כ הרבה בלי קופון, לדעתי
תכתבי נגרם לי עוגמת נפש בקניה הקודמת אשמח לקבל קופון כפצוי.....איך מתחילים את השיחה
לכתוב 'אשמח לקבל קופון?'
לא רעיון חכם לשאול מישהו שנכשל 7 פעמים רצוף בזה..איך מתחילים את השיחה
לכתוב 'אשמח לקבל קופון?'
קודם כל זה משתנה לרעה.. (אצלי זה 95 מינימום, ושמעתי פה על כאלה שזה 120..יש מצב להזמין שם גם פחות מ75 שקל ולקבל מלוח חינם או שזה המינימום?
לפני הקופנים, תבקשו מהם להוריד את הגבלת הקניהקודם כל זה משתנה לרעה.. (אצלי זה 95 מינימום, ושמעתי פה על כאלה שזה 120..
ואין דרך גם במשלוח בתשלום.. האופציה היחידה שהיא גם קצת סיכון קלוש זה לקנות גם משהו יקר שאתם לא צריכים, וכשמגיע - מיד להחזיר.. זוכיתם במחיר כאילו לא שילמתם, וקיבלתם את הפריטים שרציתם
לא חסר לי דברים להזמין משם... תמיד בסוף קניה אני נזכר בעוד 10 דברים לפחות שרציתי.. המחיר מעצבן אותי, והידיעה שמזכירה אחת משנה את זה ברגע ל 20% פחות - לא נותנת לי מרגוע ללחוץ על שלח הזמנהלפני הקופנים, תבקשו מהם להוריד את הגבלת הקניה![]()
הכוונה להגבלת מחיר.. בלי קשר המשלוח שם עד היום תמיד בחינםאצלי אין הגבלת מחיר למשלוח חינם
אפשר גם בטוב...לכתוב מחמאה על המוצרים, או תגובה טובה על שירות מהיר,תכתבי נגרם לי עוגמת נפש בקניה הקודמת אשמח לקבל קופון כפצוי.....
מבקשים להוריד את ההגבלהקודם כל זה משתנה לרעה.. (אצלי זה 95 מינימום, ושמעתי פה על כאלה שזה 120..
ואין דרך גם במשלוח בתשלום.. האופציה היחידה שהיא גם קצת סיכון קלוש זה לקנות גם משהו יקר שאתם לא צריכים, וכשמגיע - מיד להחזיר.. זוכיתם במחיר כאילו לא שילמתם, וקיבלתם את הפריטים שרציתם
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים