קניתי כמה מוצרים לא במחיר יקר ונראה שווה את המחיר אבל התלוננתי על כמה מוצרים וקיבלתי החזר כספי
אני יכול לעשות הזמנה חינם בלי הגבלת סכום
קיבלתי הנחה 20% פעמיים
יש שורת אדיב בצ'אט הם ממש אדיבים ועונים מהר
המשלוח קצת איטי אבל מגיע עד היעד שהם מקצים
המשלוח אצלי עד הבית
לדעתי הכל ענין של התכתבות בצ'אט
לא היה משהו שלא נתנו
וגם אם אחד עושה קונצים מתכתבים עם אחד אחר
פעם לא נתנו לי 20% מילאתי את העגלה ואז ביקשתי הנחה כי אם לא... ומיד נתנו לי
אבל עדין המוצרים לא נראים באכות
אתר סטלן🙃 קיבלתי החזר של כמעט 50% מהמוצרים שקניתי כי "זה לא נראה שעושה את העבודה כמו שחשבתי "וכד'
בקיצור תקנו לא בסכומים גדולים ואם לא טוב תתלונו 🙂

סליחה שאני מקפיצה את זה אבל פעם ראשונה אני רוצה להזמין מהם ומסתבכת
יש לי מנימום להזמנה ולא מוצאת את הצ'אט לכתוב להם
אשמח לעזרה מהר!
1713272580519.png

חסום לי הקובץ:(

תודה עכשיו ראיתי:)

קניתי כמה מוצרים לא במחיר יקר ונראה שווה את המחיר אבל התלוננתי על כמה מוצרים וקיבלתי החזר כספי
אני יכול לעשות הזמנה חינם בלי הגבלת סכום
קיבלתי הנחה 20% פעמיים
יש שורת אדיב בצ'אט הם ממש אדיבים ועונים מהר
המשלוח קצת איטי אבל מגיע עד היעד שהם מקצים
המשלוח אצלי עד הבית
לדעתי הכל ענין של התכתבות בצ'אט
לא היה משהו שלא נתנו
וגם אם אחד עושה קונצים מתכתבים עם אחד אחר
פעם לא נתנו לי 20% מילאתי את העגלה ואז ביקשתי הנחה כי אם לא... ומיד נתנו לי
אבל עדין המוצרים לא נראים באכות
אתר סטלן🙃 קיבלתי החזר של כמעט 50% מהמוצרים שקניתי כי "זה לא נראה שעושה את העבודה כמו שחשבתי "וכד'
בקיצור תקנו לא בסכומים גדולים ואם לא טוב תתלונו 🙂
גם אני קיבלתי החזר כספי של 100 שח על מוצר שלא הגיע מה שציפיתי
וויתרו לי על החזרת המוצר
וכן 20% תמיד נתנו כשביקשתי

אבל אם יבקשו בלי הפסקה החזרים (על 50% מהמוצרים...) שלא תתפלאו שהם יחליטו שלישראלים לא נותנים...

אני כתבתי להם שבהשוואה לעלי אקפסרס הם יקרים יותר אז אני מבקשת קופון שישכנע אותי לקנות אצלם..
קיבלתי

גם אני קיבלתי החזר כספי של 100 שח על מוצר שלא הגיע מה שציפיתי
וויתרו לי על החזרת המוצר
וכן 20% תמיד נתנו כשביקשתי

אבל אם יבקשו בלי הפסקה החזרים (על 50% מהמוצרים...) שלא תתפלאו שהם יחליטו שלישראלים לא נותנים...
נציג שלהם אמר לי שלמי שיש אפליקציות יש הנחות גדולות יותר ממה שאנחנו מקבלים

@פילפילון זוכרת שהיה לך עיכוב במשלוח?
מה עשית עם זה חוץ מלכתוב להם שוב ושוב?
אני חייבת את הבגדים לחג וזה לא בכיוון :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה