- הוסף לסימניות
- #1,381
אני היו לי קניות הרבה יותר גדולות מ 300 ולא שלמתי מכסהאם יש מכס ברכישה שם?
אני עכשיו רוצה לרכוש ב300 ש"ח ויש הערה שצריך למלא ת.ז למכס
מכירים??
אבל אפעם לא ביקשו ממני למלא תז למכס
אולי זה השתנה...
אני היו לי קניות הרבה יותר גדולות מ 300 ולא שלמתי מכסהאם יש מכס ברכישה שם?
מכירים??
זה כעין תוכנית קישור שותפים, בכל פעם שקונים, עוברים דרך האתר שלהם, והם פשוט מתחלקים ברווחים.איך זה עובד?
אשמח להסבר?
ומה הסיבה שהם יחזירו לי כסף על קניות שעשיתי?
אם אכן כך אז עדיף את הקופון, וכדאי להירשם למקרים שבהם אין את הקופון...אם משתמשים בקופון 20% שלהם - הקאשבק לא נותן כלום.
ניסית לפנות לחברת שליחויות?בלבלו לי תמיקומים והחיזרו תחבילה והחיזרו תכסף באסה...
אני קניתי ביותר מ300 ש|ח ולא הייתי צריך לשלם שום מכסהאם יש מכס ברכישה שם?
מכירים??
בהזמנה לוחץ על החזר/החזרה.איך אפשר לקבל החזר כספי אחרי שקבלתי את הזמנה?
זה נותן לי רק החזרה
אשמח לקבל פה הסבר ברור וקצר
לענ"ד אפעם אין להצטער על משהו שכבר היה...יש לי כמה שאלות
א. לדעתכם אני צריך להצטער שלא תרתי אחר קופונים לפני רכישה בטימו?
ב. לדעתכם חסכתי או שהייתי צריך לטרוח ולהשוות בין עלי לטימו?
תודה מראש
אני אתמול קיבלתי חבילה שהזמנתי ב24. 4אני הזמנתי ב10/04 ועדיין לא הגיע לי... בינתיים קיבלתי זיכוי של 20 שח על העיכוב במשלוח, אבל אני תוהה אם יגיע בכלל...
איזה נציג?ולהבא: לא 'תרים' אחרי קופונים - אלא משגעים את הנציג בצ'אט..
יש למעלה ליד הפרטי חשבון שלך אייקון של צ'אט, שם יש נציג רובוט שאחרי הודעה או שניים מעביר אותך לנציג אנושי, תחפור לו בנושאאיזה נציג?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים