- הוסף לסימניות
- #1,401
מה זה פיפל?אומרים שכן
אם פיפל חופשי אפשר
מה זה פיפל?אומרים שכן
אם פיפל חופשי אפשר
תשמע אחי, אתה חייב לתועלת אלפי אנשים שיעזרו בזה!! כי זה עדכני- לברר איתם בצ'אט מה זה, ומה הם עונים, אפילו תצלם לנו את השיחה שלך איתם, זה קריטי!! אם זה טעות מצידם [ולא אתה שכחת או התבלבלת עם חנות אחרת..] אני מוציא משם עכשיו את האשראי גם..ראו הוזהרתם אני בהתחלה לא ידעתי שלא שמים אשראי עכשיו קיבלתי חיוב שלא ביצעתי של 229 ש"ח
לא לשים אשראי באתר
ולמה לא פייפאל? גם שקל לא ייקחו ממנו.. ובחינם.חברים, סתם בשבילכם,
אני עשיתי אשראי נטען- (דרך הדואר) פעם ב..מטעינים אותו בסכום מסויים וכך אפשר לבצע רכישות בלב שקט ורגוע.
וגם אם יקחו פרטים כמה כבר יהיה לי בו...![]()
ת'אמת, לא הכרתי את פייפאל...ולמה לא פייפאל? גם שקל לא ייקחו ממנו.. ובחינם.
הם לא נותנים יותר מ20%...האם מישהו קיבל קופון הנחה יותר מ20%.
בינתיים זה מה שנתנו לי, להתעקש?
כנס לכל אתר לקניה (טמו, אלי וכו') בקופה תלחץ על שלם דרך פייפאל, יציע לך פתיחת חשבון חדש, תירשם (אם אין לך אסאמס - אל תוסיף מספר פלאפון) וזהו, יש לך חשבון פייפאל פעיל..ת'אמת, לא הכרתי את פייפאל...
שמעתי עליו כאן ואין לי מושג איך משתמשים בו.
לדעתי לא.האם מישהו קיבל קופון הנחה יותר מ20%.
בינתיים זה מה שנתנו לי, להתעקש?
אני שילמתי עם פייפאל ותמיד ירד לי הקרדיטאשמח עם מישהו יוכל לעזור
עש קרדיט של כמה שקלים
ואני רוצה לשלם דרך פייפאל
אבל את הקישור לפייפאל יש בעגלה ששם לא יורד הקרדיט
ובקופה אין קישור לפייפאל מה עושים?
אני פתחתי חשבון בפייפאל בלי שביקשו ממני את הפרטי בנק בכללבניסיון לפתוח חשבון פייפל -
הכנסתי אשראי. אח"כ ביקש את פרטי הבנק באנגלית.
הקלדתי דיסקונט באנגלית ורשם לי שגיאה.
מישהו?
למה בעגלה לא יורד הקרדיט? בטח שיורד, תלחצו על מעבר לעגלה, ואז לקופה ותראו שירד הקרדיט (כמה שזכור לי)אשמח עם מישהו יוכל לעזור
עש קרדיט של כמה שקלים
ואני רוצה לשלם דרך פייפאל
אבל את הקישור לפייפאל יש בעגלה ששם לא יורד הקרדיט
ובקופה אין קישור לפייפאל מה עושים?
תרשמו להם בצ'אט שיש לכם בעיה עם זה, אצי הם קישרו אותי למוכר עצמו שהסביר לי בצ'אט נפרד איך לסדר את המוצר.הזמנתי את הנברשת הזאת,
והיא באה עם מוט ארוך מחולק ל3 מוטות שא"א להפריד ביניהם, וככה הנברשת ארוכה ומגיעה כמעט עד הרצפה...
אולי מישהו התנסה איתה ויודע איך מתקינים אותה בגובה סביר?
אולי תנסה לפנות לפייפאל ולבטל את העסקה? יש להם איזו רשת ביטחון לדברים כאלה.חבילה שלא הגיעה כבר כמעט חודש
אנחנו כבר כמה חודשים מבצעים הזמנות ולא היה שקל אחד שחוייבנו יותר...ראו הוזהרתם אני בהתחלה לא ידעתי שלא שמים אשראי עכשיו קיבלתי חיוב שלא ביצעתי של 229 ש"ח
לא לשים אשראי באתר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים