בד"כ יש אופציה לקבל מידיי את הכסף ליתרה אצלהם ואז בפעם הבאה שעושים שם קניות זה מתכזזלאחר שעבר יותר מחודש והחבילה שהזמנתי לא הגיעה, הם בישרו לי שהחבילה הוחזרה אליהם (?) למרות שלא ביקשתי להחזיר ואקבל זיכוי עד 30 (!) ימי עסקים. מוזר.
תבקשו בצטא' 20% ותתעקשו על זה הם בסוף יתנו,יש למשהו איזה קופון לת לי
אולי של משתמשים חדשים
עשיתי קניה גדולה 440 שח
באפליקציה יש יצירת קשראיפה הצאט?
לפני שבוע ביטלו לישימו לב עדכון חדש באפליקציית TEMU יש הגבלת קניה של 120 ש"ח כדי לקבל משלוח עד הבית.
מי שהצליח להתכתב איתם ולבטל בבקשה תעדכנו
אפשר להתכתב איתם והם מבטלים. (מנסיון)שימו לב עדכון חדש באפליקציית TEMU יש הגבלת קניה של 120 ש"ח כדי לקבל משלוח עד הבית.
מי שהצליח להתכתב איתם ולבטל בבקשה תעדכנו
אמין- תלוי איך את משלמת.. אם דרך פייפאל, או כרטיס נטען- אז כן. אם לא אז לא- אומרים שהם לוקחים פרטי אשראי.איך האתר הזה באמת?
אמין?
יש אפשרות להחזיר?
גם בעדכון של ההגבלה החדש?אפשר להתכתב איתם והם מבטלים. (מנסיון)
גם לי לא נותניםגם בעדכון של ההגבלה החדש?
לי כשפתחתי את החשבון הם הורידו את ההגבלה והיום נכנסתי לאפליקציה וראיתי הגבלה מחדש,
לבנתיים התכתבתי עם 2 נציגים ולא מסכימים להוריד לי
מישהו בדק אם עובד?מצאתי פטנט עם רוצים להזמין בפחות מהמינימום אז עושים הזמנה בסכום של המינימום ואחרי שמבצעים את ההזמנה יש אופציה של ביטול מוצרים (כל עוד שזה לא נשלח) ואז מבטלים את כל המוצרים שלא רצינו להזמין ומקבלים אחזר לחשבון בנק
בלי להחזיר את המוצר?תלחצי על החזרה/החזר כספי
לי אחרי שמילאתי פרטים ישר זיכו אותי בקרדיט(לקניה חוזרת)
אני רואה באשכול אחר שמסתבר שהיה לך אי הבנה. ולא גנבו ממך כלום באשראי!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים