עכשיו זה נותן לי מינימום 140 ש"ח לנקודת איסוף, או 190 ש"ח למשלוח עד הבית.
יש פתרון? כבר התכתבתי בצ'אט וזה לא עזר.

זה בסך בעיה שיווקית
הרי גם בשיין היה הגבלה של 160 שקל
ואם מישהו היה קונה בפחות מהסכום הנ"ל עולה 45 שקל משלוח
ולמשלוח עד לבית היו צריכים 400 שקל

בענין עלי אקספרס איך אפשר שהמשלוח יהיה רק דרך ציטה ?
השירות של הדואר ישראל לאחרונה על הפנים מה אפשר לעשות ?
ממליצה לקרוא תגובות על צ'יטה בגוגל..
על הפנים
לנו הם איבדו משלוח ואין שום דרך לדבר איתם, רק דרך רובוט שלא מצליח להועיל
לא ממליצה לשלוח דרכם!!!

מישהי נתקלה בתופעה--
באתר כתוב זה בנקודת האיסוף,
הלכתי וזה לא שם, לטענתם בכלל לא עובדים עם TEMU וזה באג באתר.
התכתבתי איתם בצאט, הם אמרו שלמען שמירה על פרטיותי אין להם גישה לנתונים איפה החבילה שלי,
הם החזירו לי את הכסף ונתנו לי פרטים על חברת השליחויות לדבר איתם.
חברת השליחויות לא מגיבה למייל...
כנראה החבילה ממתינה באיזה מקום עלום בלי שאני יכולה לאסוף אותה...
גם לי אותו סיפור בדיוק!
קיבלתי מייל אתמול שהחבילה נמסרה - אני בודק מחוץ לבית אם החבילה נמצאת - והיא לא הייתה שם, הפחד הגדול שלי היה שהמנקה הערבי 'חשב' שזה זבל...
התכתבתי עם נציג והוא שאל אותי אם אני מעדיף לחדש את ההזמנה או לקבל בחזרה את הכסף - וביקשתי לחדש את ההזמנה.
נקווה לטוב.​

גם לי אותו סיפור בדיוק!
קיבלתי מייל אתמול שהחבילה נמסרה - אני בודק מחוץ לבית אם החבילה נמצאת - והיא לא הייתה שם, הפחד הגדול שלי היה שהמנקה הערבי 'חשב' שזה זבל...
התכתבתי עם נציג והוא שאל אותי אם אני מעדיף לחדש את ההזמנה או לקבל בחזרה את הכסף - וביקשתי לחדש את ההזמנה.
נקווה לטוב.​
אם זה חבילה שמגיעה עד הבית השליח אמור להתקשר אליך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה