הם דורשים מספר מעקב וקוד של 4 ספרות (כדי שנדע שזה באמת שלך...) ולא קיבלתי שום קוד, אפילו בטימו הם לא מצליחים להבין ולשלוח לי את הקוד, מה עושים? מה זה הקוד הזה?

גם לי אותו סיפור בדיוק!
קיבלתי מייל אתמול שהחבילה נמסרה - אני בודק מחוץ לבית אם החבילה נמצאת - והיא לא הייתה שם, הפחד הגדול שלי היה שהמנקה הערבי 'חשב' שזה זבל...
התכתבתי עם נציג והוא שאל אותי אם אני מעדיף לחדש את ההזמנה או לקבל בחזרה את הכסף - וביקשתי לחדש את ההזמנה.
נקווה לטוב.​
אגב מצאתי אותה בסוף...
נציג מטמו נתן לי פרטים של חברת השליחויות,
והם מסרו לי את המיקום של החבילה-
שונה ממה שכתוב במייל...
אולי תנסה גם לדבר עם החברה עצמה...

תפנו בצ'אט לטמו
מניחה שיהיה להם איך לעזור
(כשאני קיבלתי מהם, זה היה ישר הביתה בלי אף מספר)

זה קוד שנשלח בSMS
שבוע שעבר כתבתי להם בצאט (שאין לי SMS)
שלחו לי תוך 24 שעות את הקוד למייל

הם דורשים מספר מעקב וקוד של 4 ספרות (כדי שנדע שזה באמת שלך...) ולא קיבלתי שום קוד, אפילו בטימו הם לא מצליחים להבין ולשלוח לי את הקוד, מה עושים? מה זה הקוד הזה?
הקוד זה ה4 ספרות האחרונות של המספר משלוח
תשאלו בטימו בצ'אט מה המספר משלוח ויגידו לכם מיד
מניסיון בשבוע האחרון

שימו לב בפעם הבאה לפני שאתם סוגרים הזמנה לבקש משלוח סטנדרטי עד הבית...

פשוט מאד
הם לא מוכנים להוריד לי את ההגבלה,
מה עושים?
הכי פשוט שיש.
קונים כמה מוצרים מיותרים, ומיד אחרי ההזמנה מבטלים את המוצרים שלא נצרכים, מה שנשאר ישלח אליכם, והם אפי' לא מספיקים להוריד את הסכום המלא.
אני עושה ככה כל פעם וזה עובד חלק.

תודה.
קודם כל - המשלוח עד הבית התחיל להיות רק מסכום מסויים ולא היה לי כוח לזה.
ובצ'אט פתחו לי כרטיס תמיכה שמעדכנים אותי כל 24 שעות "שהם עדיין מטפילם בבעיה שלי"
הקוד זה ה4 ספרות האחרונות של המספר משלוח
תשאלו בטימו בצ'אט מה המספר משלוח ויגידו לכם מיד
מניסיון בשבוע האחרון
יש לי 2 מספרי מעקב... ההוא שמתחיל ב TUM?? או הארוך שמתחיל ב po משהו כזה?
כי חוץ מהארבע ספרות דורשים גם מספר מעקב...

ובצ'אט פתחו לי כרטיס תמיכה שמעדכנים אותי כל 24 שעות "שהם עדיין מטפילם בבעיה שלי"
יש צ'אט עם נציג אנושי
לא נתקלתי אף פעם בעדכון
תמיד זה תשובה של נציג אנושי שבודק דברים
יכול להיות שפתחת תמיכה ולא צאט

יש צ'אט עם נציג אנושי
לא נתקלתי אף פעם בעדכון
תמיד זה תשובה של נציג אנושי שבודק דברים
יכול להיות שפתחת תמיכה ולא צאט
לא.
בצ'אט הנציג מנסה לעזור, אם הוא לא מצליח הוא פותח כרטיס תמיכה בהודעות שם זה 'הדרג הבכיר/מחלקה בכירה' וכו'

תודה.
קודם כל - המשלוח עד הבית התחיל להיות רק מסכום מסויים ולא היה לי כוח לזה.

יש לי 2 מספרי מעקב... ההוא שמתחיל ב TUM?? או הארוך שמתחיל ב po משהו כזה?
כי חוץ מהארבע ספרות דורשים גם מספר מעקב...
לא השתמשתי בכלל במספר מעקב עליתי לצ'אט עם נציג שמתי קישור של ההזמנה
ותוך דקה או 2 הוא נתן לי מספר משלוח אבל המוכר בחנות טען שזה לא המספר כי זה מספר מידי ארוך בסוף הוא ריחם אלי ונתן לי את ההזמנה לפי שם ובתנאי שאשתי נמצאת על הקו ותוך כדי מאשרת את קבלת החבילה ורק בדיעבד ראיתי שהקוד שהוא רצה זה ה4 ספרות האחרונות של המספר משלוח.

היה לי בדיוק השבוע משלוח אצלם
טמו הודיעו שזה במקום אחד
החברת משלוחים הודיעה שזה במקום אחר
בסוף זה הלך לפי חברת המשלוחים אבל עם הרבה עוגמת נ פש כי לא מצאו את זה בחנות והלכנו לשם פעמיים.

לאן התקשרת??
יש להם מספר??
פה יש טלפון
072-2608000

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה