נראה לכם הגיוני?????
כן, בפעם הראשונה שמחברים את פייפאל יש שאלה אם אתם רוצים לשמור את הפרטים ובגלל שהשאלה באנגלית בסיר להניח שאישרתם בלי שידעתם מה אישרתם

גם לי זה היה ככה!
פתאום קלטתי את זה והייתי בהלם
מחקתי מיד את החשבון פייפאל שלי מהחשבון בטימו, לא יודעת איך בכלל הוא נשמר
זה הזוי שהם עושים כזה דבר.
בפעם הראשונה שמחברים את פייפאל יש שאלה אם אתם רוצים לשמור את הפרטים ובגלל שהשאלה באנגלית בסיר להניח שאישרתם בלי שידעתם מה אישרתם

מצאתי פטנט עם רוצים להזמין בפחות מהמינימום אז עושים הזמנה בסכום של המינימום ואחרי שמבצעים את ההזמנה יש אופציה של ביטול מוצרים (כל עוד שזה לא נשלח) ואז מבטלים את כל המוצרים שלא רצינו להזמין ומקבלים אחזר לחשבון בנק
זה עדיין עובד?

אצלי כבר לא,
כשאני מנסה לבטל את המוצר המיותר הוא רושם לי שבמידה ואני מבטלת,
הסכום יורד מתחת למינימום וההזמנה כולה מתבטלת.
וואוו
ממש סינדלו אותנו

נשאר רק לקנות ולהחזיר שזו אופציה מעצבנת מאוד אם כי יש בה הרבה פרקטיות אם באמת מחזירים בסוף...
קונים כמה אפשרויות מכל דבר, כמה מידות מכל בגד ובוחרים כי טוב מראה עיניים.

(בשיין גיליתי בדרך מצערת שהרבה מהפריטים לא ניתן להחזיר. היה כתוב את זה בהזמנה אבל התעלמתי. לא ראיתי את זה בטמו אבל שווה לבדוק אם מתכננים להחזיר)

אני הזמנתי השבוע בסכום של 130 ש"ח ומיד אחרי ביצוע הזמנה כתבתי להם שאני רוצה לבטל מוצר ( את המוצר שעלה 128 ש"ח והביא ל130"ח) והם ביטלו לי את המוצר והחזירו את הכסף לפייפל
כך הצלחתי להזמין ב9 ש"ח
תודה ל @יאשיהו על הפיתרון.

אני הזמנתי השבוע בסכום של 130 ש"ח ומיד אחרי ביצוע הזמנה כתבתי להם שאני רוצה לבטל מוצר ( את המוצר שעלה 128 ש"ח והביא ל130"ח) והם ביטלו לי את המוצר והחזירו את הכסף לפייפל
כך הצלחתי להזמין ב9 ש"ח
תודה ל @יאשיהו על הפיתרון.
לא ביטלת לבד, פנית בצ'אט?
אם כן, על זה לא חשבתי, ביטלתי לבד בפרטי ההזמנה.
כן הצלחתי לבטל בשתי הזמנות קודמות ולשלוח לעצמי משלוח ב 10 וב 14 ש"ח
אבל הפעם המערכת התחכמה.

אני אישית הייתי מרוצה מהאתר בהתחלה
אבל הם מתחילים לחרוק
מביאים מוצרים לכתובת אחת ומעבירים לאחרת
לא נותנים פיצויים בניגוד לעבר
ועוד כמה חסרונות שמצטברים לדעתי למסה משמעותית
שדורש לשקול אם כדאי לקנות שם(חוויה אישית שלי כמובן,ויש כמובן שיסבירו אחרת)

לא ביטלת לבד, פנית בצ'אט?
אם כן, על זה לא חשבתי, ביטלתי לבד בפרטי ההזמנה.
כן הצלחתי לבטל בשתי הזמנות קודמות ולשלוח לעצמי משלוח ב 10 וב 14 ש"ח
אבל הפעם המערכת התחכמה.
כן, ביקשתי בצאט והיא צרפה לי כפתור לביטול המוצר.
אבל הם מתחילים לחרוק
אם את מתכוונת לנקודת מסירה
כמה ימים אחרי ההזמנה החברת שליחויות שלוחת מייל ואפשר לבחור לאיז נקודת מסר לקבל.

אבל הם מתחילים לחרוק
לא נותנים פיצויים בניגוד לעבר
ועוד כמה חסרונות שמצטברים לדעתי למסה משמעותית
שדורש לשקול אם כדאי לקנות שם(חוויה אישית שלי כמובן,ויש כמובן שיסבירו אחרת)
לנו מביאים עד הבית. ונותנים פיצויי אפילו בלי להחזיר את המוצר ואני לא מדבר רק על מוצר של שקל אלא גם על עשרות שקלים.
וגם קופונים של 20 אחוז הנחה נותנים. וגם מרוצים מההתאמת מחיר.
אבל מה שכן מעצבן זה שמינימום הזמנה 120

היה לי בדיוק השבוע משלוח אצלם
טמו הודיעו שזה במקום אחד
החברת משלוחים הודיעה שזה במקום אחר
בסוף זה הלך לפי חברת המשלוחים אבל עם הרבה עוגמת נ פש כי לא מצאו את זה בחנות והלכנו לשם פעמיים.

אני הזמנתי מהם ובטעות לא עשיתי משלוח עד הבית. ולא הצלחתי לשנות.
טימו שלחו לי מייל שההזמנה מוכנה לאיסוף.
הגעתי למקום ולא דובים ולא יער- ההזמנה לא הייתה שם.
התקשרתי לחברת שליחויות ואמרו לי שההזמנה בכלל במקום אחר- חצי שעה הליכה מהבית.
מטורף!!!
גם לי זה קרה
טמו שלחו לי הודעה שהחבילה במקום אחד- איפה שבחרתי וקרוב לבית
הלכתי לשם והם אמרו שכבר הפסיקו לעבוד עם טמו וזה לא שם
אחרי שלא הצלחתי לברר בטמו איפה זה בפועל, פשוט כתבתי להם שהחבילה לא הגיעה וזיכו אותי באשראי.
בפועל אחרי כמה ימים התקשרו מחב' השליחויות שהחבילה מחכה לי מרחק של בערך שעה נסיעה מהבית!!
הודעתי להם שמצידי הם יכולים להחזיר את זה לטמו.
מסקנה: רק משלוח עד הבית, או לא לקנות :)

רק לי נראה שהם העלו את המינמום הזמנה (למשלוח חינם עד הבית) ליתר מ120 ש"ח? משהו לא מריח לי..
גם אם אתם לא נותנים משלוח עד הבית בחינם על קניה בפחות מ120 ש"ח. תנו אופציה של משלוח בתוספת תשלום
זה עדיין עדיף מלשלוח שליח שני לנקודת מסירה בעיר אחרת..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה