לי גם היה סיפורים אם המשלוח מטמו....
זה היה אמור להגיע למקום מסוים הלכנו לשם פעמיים וזה לא היה בסוף התברר שזה בכלל בחנות רחוקה מהבית לא כמו שקבלנו באישור הזמנה לאן זה הגיע.
קיצור, הם דורשים את הארבע ספרות אחרונות של המספר משלוח וזה הקוד, המספר משלוח כותבים לך את זה במייל כששולחים לך אישור.
ואם את לא יודעת איזה מתוך כל המספרים שיש לך זה המספר, אז תקחי את כל המספרים ותגידי לך שיבדוק את כולם, בסוף אחד סביר להניח שיהיה נכון.
קיצור אבל אין מה לומר אני בכלל לא אהבתי את השרות שליהם....
אם את עדיין מסתבכת יש לי מספר של השירות לקוחות שליהם אבל הם לא עונים שם אף פעם אבל זהגם מספר ווצאפ ששמה הם עונים בדרךכלל מהר.
המספר הוא:0515542177
בנצלחה!

לי זה קרה.
גם חברת געש. השאירו לי באיזו חנות, הלכתי לשם אבל ביקשו קוד שלא היה לי.
געש לא ענו לי בשום טלפון שהיה באתר שלהם וטמו לא עזרו לי בזה.
בסוף טמו החזירו לי כסף, ובגלל שאמרתי להם שאין לי סיבה לקנות אצלם יותר, אז הם הוסיפו לי 20 אחוז הנחה לקניה הבאה.
בפעם הבאה שקניתי, דאגתי להזמין אלי הביתה ואכן החבילה הגיעה.

אבל יותר בל"נ לא אזמין מהם כי שמעתי שהם מנצלים ילדים, ושכל דבר שאני מזמינה זה עוד ילד מת. אז תודה רבה, אבל לא תודה.

כי שמעתי שהם מנצלים ילדים, ושכל דבר שאני מזמינה זה עוד ילד מת. אז תודה רבה, אבל לא תודה.
חייב להודות שמעתי הרבה מאוד שמועות על טמו - אבל זה ממש חדש בשבילי. יש מקור אולי?

שאלה-
אם עשיתי הזמנה ואני רוצה להחזיר כמה פריטים.
הם שלחו לי בר קוד להחזרה.
השאלה אם אני צריכה להחזיר כל פריט לשקית שממנה היא הגיע- אין לי מושג מה שייך לכל אחד.
זה יעכב לי את ההחזרה?
וההחזרה היא רק דרך הדואר?
והאם הם באמת מזכים את הכרטיס אשראי?

וואווו הם ניהיו קשים לאחרונה......
הזמנתי חבילה והיתה בעיה בכתובת אז זה חזר אליהם והם לא פיצו אותי!!!!!!
מה אפשר לעשות???

וואווו הם ניהיו קשים לאחרונה......
הזמנתי חבילה והיתה בעיה בכתובת אז זה חזר אליהם והם לא פיצו אותי!!!!!!
מה אפשר לעשות???
נכון
גם אני לאט לאט יורדת מהם..
תנדנדי להם, בלי טקט
זה בד"כ עובד

הצלחה

צריך לעשות חרם על טמיו
עבדו עלינו בעינים (זה היה ברור)
כל הזמנה שאני רוצה לעשות עכשיו
מינימום 120
עברת את ה120?
משלוח רק עד לנקודת האיסוף או שתשלמי 220
קופון לוקח שנה להשיג
חלאס
חוזרים לאליאקספרס המוכר והטוב

:mad::mad:

עיצבנו אותי שם
@מרים שוורץ
בעיני זה יהיה טעות שטמו יפסיקו לשלוח לישראל.
ידוע שלאחרונה המחירים ירדו בעלי אקספרס, בזכות טמו, תחרות זה שם המשחק שמוריד את המחירים, והמרויח הוא הצרכן.
מבחינה צרכנית עדיף שהם ישארו.

אני מאמין שעם הזמן הם יורידו את המחירים של הזמנת מינימום בשביל לקבל שליח עד הבית למשהו הגיוני, שיהיה משתלם לצרכן וגם להם.

הרי מי שגרם להפסקת הענין הם לא פחות מאשר הישראלים הקלאסיים, שנצלו את הענין והזמינו מסטיק עגול ב-10 אגורות עם שליח עד הבית.

עכשיו בדקתי המינימום לשליח עד הבית ירד ל-180 ש"ח
4.png

אצלי זה 120 מינימום לקופה ו130 לשליח עד הבית
לא משתנה כבר כמה חודשים

@michalor מעניין מאוד, אני דברתי לפחות עם 5 נציגים, אף אחד לא הסכים להוריד לי שקל, עוד בעידן שרצו מינימום של 240 ש"ח.
אולי יש להם דירוג על לקוחות, כפי שיש שמועה על אמזון, שיש להם דירוג על לקוחות לפי כמות התלונות ההחזרות והזיכויים וכו'.

אולי יש להם דירוג על לקוחות, כפי שיש שמועה על אמזון, שיש להם דירוג על לקוחות לפי כמות התלונות ההחזרות והזיכויים וכו'.
יכול להיות

אני עושה שם הרבה הזמנות יחסית, אולי זה דירג אותי גבוה יותר

שאלה-
אם עשיתי הזמנה ואני רוצה להחזיר כמה פריטים.
הם שלחו לי בר קוד להחזרה.
השאלה אם אני צריכה להחזיר כל פריט לשקית שממנה היא הגיע- אין לי מושג מה שייך לכל אחד.
זה יעכב לי את ההחזרה?
וההחזרה היא רק דרך הדואר?
והאם הם באמת מזכים את הכרטיס אשראי?
@חנה 5060 אין צורך בכל זה
תכתבי בצאט איתם שאין לך אפשרות להחזיר מכל סיבה שהיא ויעשו לך זיכוי ללא החזר כמו שעושים לכולם.
אם יתעקשו תריבי איתם שאין לך שום אפשרות, ואם הם רוצים שיבואו לאסוף מהבית.
הכל חוזר לאשראי!!!

אצלי זה 120 מינימום לקופה ו130 לשליח עד הבית
לא משתנה כבר כמה חודשים
אצלי בחשבון אחד העלו ל180 מינימום למשלוח עד הבית, ובחשבון השני אין מינימום למשלוח, בשני החשבונות זה 120 להזמנה.
כנראה שהם עובדים לפי סטטיסטיקות וכדו', אבל בדרך כלל בדברים האלה זה לא עוזר לריב איתם בצאט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה