מאוכזבת מאוד מטמו!!
בהתחלה הכל היה חלק. עכשיו כבר לא רוצים להביא קופונים
והמחירים לא כלכך זולים
כמה מוצרים שהיו בעגלה וחיכיתי לקניה כדי שיהיה לי עוד כמה דברים (ולהגיע למינימום)
המחירים קפצו!
מדובר על כמה וכמה מוצרים, הפרש של שבוע!!

בהתחלה הכל היה חלק. עכשיו כבר לא רוצים להביא קופונים
כל חנות שפותחת עושה מבצעי פתיחה
והמחירים לא כלכך זולים
אפה יותר זול
כמה מוצרים שהיו בעגלה וחיכיתי לקניה כדי שיהיה לי עוד כמה דברים (ולהגיע למינימום)
המחירים קפצו!
חכי זה ירד שוב {מנסיון בכמה מוצרים}

אצלי מוצרים קפצו פי 2 (במקום 40 קפץ ל 90, ולא ירד כבר 3 שבועות)
ובכלל בכלל לא זולים
ומשלוחים מ 130 שח שזה כבר הוצאה----
ושמו את זה בחנות רחוקה
בזמן שיש לי קרוב לבית נקודת איסוף
עד שהצלחתי לשנות
מאוכזבת מהם---

אפשר קישור לתיק לגן חמוד?
לגילאי שלש

היתרון העיקרי אצלם היה המשלוח עד הבית, והאפשרות החזרה
אבל ברגע שהמשלוח עד הבית הוא מינימום 180 שח - זה כבר כמו לשלם על המשלוח הזה.
ובאלי כבר הוסיפו גם אפשרות החזרה

איך אוספים משלוח מגעש?
צריך קוד איסוף או שמספיק להדפיס את ההודה שהגיעה מTEMU?

גם אני במאוכזבים
געש חברת הפצה גרועה כל כך לא פגשתי ויש לי ברקורד מאות ואולי אלפי משלוחים.

שתי משלוחים איבדו לגמרי
משלוח אחד אפילו קיבלתי הודעה לבוא לאסוף ( אחרי לפחות שלושה שבועות שהיה כבר בארץ) אצתי רצתי מייד ובמקום האיסוף נאמר לי שהם בכלל לא קיבלו את המשלוח הזה ושהם אינם שולחים את ההודעות כך שאין להם שליטה על זה. כשהמתנתי שמעתי שקרה אותו דבר לאדם נוסף.
כשבררתי עם החברה במייל קיבלתי תשובות לקוניות שהמשלוח כבר חזר לסין.

במשלוח נוסף יצר איתי קשר משלוחן ערבי מספר פעמים וביקש פרטים שוב ושוב. זה היה בערב שבועות. עד היום לא קיבלתי את החבילה אבל אתמול בערב קיבלתי הודעה שהחבילה הגיעה ליעדה ושהמקבל היה @כובע הנזיר (אנוכי).

טמו החזירו לי מיידית את הכסף, בשתי המקרים, אבל כשבאתי להזמין שוב ראיתי שכל המוצרים הכפילו (ויש ששילשו) את המחירים. ויתרתי.

כשבאתי להזמין שוב ראיתי שכל המוצרים הכפילו (ויש ששילשו) את המחירים
זה הסיפור שלא ברור
למה המחירים בזמן האחרון רק עולים ועולים?
כבר אין טעם לעשות התאמת מחיר, כי המחירים רק בכיוון ההפוך.
רציתי להעלות קישורים למוצרים מוצלחים שהזמנתי, אבל במחיר הנוכחי אני ממש לא יכולה להמליץ...

עכשיו בשביל משלוח עד הבית יש מינימום של 180 ש"ח
יש הרגשה שטימו היה פצצה ועכשיו כבר לא שווה...

עכשיו בשביל משלוח עד הבית יש מינימום של 180 ש"ח
יש הרגשה שטימו היה פצצה ועכשיו כבר לא שווה...
תנסו את זה:

אני הצלחתי להוריד את ההגבלה
תנסו להוסיף לשרשור בדף ההזמנות שלי את זה&_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=shopping&

לילדה בכיתה ה'?
היא משאירה את רב המחברות והספרים בכיתה. כך בכולופן היה השנה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה