אני לא מכירה אפשרות כזו
רק עם שירות הלקוחות
(אלא אם כן זה מוצר בהזמנה אישית, ששם את יכולה להשאיר הודעה למוכר)

שלום וברכה,
יש אופציה בטימו לשלם על מוצר ולשים אותו ב'המתנה',
ואחרי שנאסוף עוד מוצרים מפעם לפעם -
לבקש הוצאת משלוח...?

כדי להרוויח את הקופונים השווים שהם מציעים מדי פעם ל24 שעות..

תודהר בה!

מישהי שלחה לי- להוסיף את השורה הזו אחרי הכתובת בשורת הדפדפן, ואז אפשר להזמין בלי הגבלת מחיר- משלוח בחינם.
תנסו
&_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=shopping&

היא אמרה לי שמישהי שאלה אותם באתר על זה והם אמרו שאם היא מצליחה שתעשה. הם יודעים על זה

אולי יש מישהו שיכול להעלות את כל הקישור שאין בזה הגבלה פשוט אני לא מצליחה לעשות זאת לבד

כנראה שאת חדשה
אני כבר תקופה לא נותנים לי בשום אופן
בהתחלה לא היה הגבלה ואח"כ הגבילו והורידו לכל מי שביקש אבל כנראה לאחר כמה פעמים הם לא מורידים יותר הגבלות

יש לי שני חשבונות בTEMU ובאחד עובד כרגיל, והשני לא נותן לי לגשת לשום מוצר ופריט, כותב לי כל הזמן בדוק את החיבור לרשת שלך.
מישהו מכיר ויכול לעזור בנושא אשמח מאוד.
להלן צילומסך:
1722735387078.png

וכשאני פותח את המוצרים זה מביא לי:
1722735437311.png

אשמח לכל מידע
האם יש מכס
ו/או אם אני עושה קניה של כמות גדולה ממוצר אחד
האם יש מצב שיתקע במכס גם אם אין תשלום, ויקח יותר זמן המשלוח
תודה!

שלום,
קבלתי הודעה שהחבילה נמסרה לבית, ומופיע ככה גם באתר של געש
ולא קיבלתי שום חבילה:)
קרה למישהו??.
התכתבתי עם טמו והעצה היחידה שלהם הייתה לחפש בבנין ובתיבת דואר...
מה עושים?

שלום,
קבלתי הודעה שהחבילה נמסרה לבית, ומופיע ככה גם באתר של געש
ולא קיבלתי שום חבילה:)
קרה למישהו??.
מה עושים?
תבקשי מגעש תמונה.
יש חברות שמצלמות את החבילה בפתח הבניין.

הזמנתי בסכום גבוה, המשלוח היה צריך להגיע עד הבית
קבלתי הודעה היום שהחבילה נמסרה לבית, ומופיע ככה גם באתר של געש
ולא קיבלתי שום חבילה:(
קרה למישהו??.
מה עושים?

אני רוצה להזמין כאן משהו וזה אומר לי שאני צריכה להשלים עד 75 ,בפעם הראשונה שרציתי להזמין את זה זה נתן לי בלי הגבלת סכום קניה ופתאום עכשו הוא מצרף,בנוסף האם זה נכון גניבות האשראי?ואם כן מה אפשר לעשות בנידון,
תודה
לי זה דורש מינימום -130...
זה תלוי בסכומים של הקניות הראשונות.
כלומר אם בהתחלה קונים בקצת כסף - אז הם לא דורשים את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה