מוזר.רק לפי שם וקוד
ללא כל מידע נוסף...
אפילו לא אני הלכתי שלחתי חברה
בלי שום ת.ז. וייפוי כח כלשהו...
יש אפשרות דרך הצ'ט של שירות לקוחות, קישרו אותי כמה פעמים עם מוכרים אחרי נדנודים.איך אפשר ליצור קשר כעם מוכר מטימו?
אותי דווקא קשרו מיד כמה פעמים כשבקשתי לברר על מוצר מסויםיש אפשרות דרך הצ'ט של שירות לקוחות, קישרו אותי כמה פעמים עם מוכרים אחרי נדנודים.
נראה לי גזל גמור!!!!מישהי שלחה לי- להוסיף את השורה הזו אחרי הכתובת בשורת הדפדפן, ואז אפשר להזמין בלי הגבלת מחיר- משלוח בחינם.
תנסו
&_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=shopping&
ניסיתי היום רגיל בלי התחמקויות והיה לי משלוח חינם עד הבית בסכום של 46 ש"חהזמנתם לאחרונה מטמו
מה קורה עם המשלוחים??
תבקשי מגעש תמונה.שלום,
קבלתי הודעה שהחבילה נמסרה לבית, ומופיע ככה גם באתר של געש
ולא קיבלתי שום חבילה
קרה למישהו??.
התכתבתי עם טמו והעצה היחידה שלהם הייתה לחפש בבנין ובתיבת דואר...
מה עושים?
לי זה דורש מינימום -130...אני רוצה להזמין כאן משהו וזה אומר לי שאני צריכה להשלים עד 75 ,בפעם הראשונה שרציתי להזמין את זה זה נתן לי בלי הגבלת סכום קניה ופתאום עכשו הוא מצרף,בנוסף האם זה נכון גניבות האשראי?ואם כן מה אפשר לעשות בנידון,
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים