שלום,
קבלתי הודעה שהחבילה נמסרה לבית, ומופיע ככה גם באתר של געש
ולא קיבלתי שום חבילה:)
קרה למישהו??.
התכתבתי עם טמו והעצה היחידה שלהם הייתה לחפש בבנין ובתיבת דואר...
מה עושים?
זה ממש מוזר,
כי אסור להם לעזוב את החבילה, עד שהבעלים נותן אישור מפורש!

מה טלפון של Gaash?
נסתי להתקשר למספר שמופיע באתר ולא מחייג, ואמר שחסום ללקוחות הקומה הכשרה...

אגב מצאתי אותה בסוף...
נציג מטמו נתן לי פרטים של חברת השליחויות,
והם מסרו לי את המיקום של החבילה-
שונה ממה שכתוב במייל...
אולי תנסה גם לדבר עם החברה עצמה...
איזה חברת שליחויות זה היה?
קרה לי אותו מקרה אתמול, קיבלתי מייל שהחבילה נמסרה ולא הגיע לי כלום..
הבעיה שאני לא מצליחה להשיג את החברת שליחויות (Gaash) בטלפון הם לא עונים וגם לא לפניה ששלחתי להם..

איזה חברת שליחויות זה היה?
קרה לי אותו מקרה אתמול, קיבלתי מייל שהחבילה נמסרה ולא הגיע לי כלום..
הבעיה שאני לא מצליחה להשיג את החברת שליחויות (Gaash) בטלפון הם לא עונים וגם לא לפניה ששלחתי להם..
איפה את גרה?
אני גרה במודיעין עילית והגיע לי המשלוח אתמול מGAASH באזור 3 בצהרים. לכניסה לבניין

גם לי הרבה פעמים השאירו מאחורי הדלת
בלי לדבר עם אף אחד.
פעם ראיתי משלוחן שגם צילם,
יתכן שצריכים לעשות זאת.

איפה את גרה?
אני גרה במודיעין עילית והגיע לי המשלוח אתמול מGAASH באזור 3 בצהרים. לכניסה לבניין
חיפשתי בכל הבניין, בכניסה, בארונות חשמל,
ולא מצאתי
משהו מוזרר
אולי גנבו לי אותו:(
מה זה הדבר הזה שהם משאירים משלוח ככה?

בד"כ השליח אמור להתקשר ולוודא איפה להניח,
גם בד"כ מקבלים הודעת SMS שהשליח בדרך,
תחכו אולי היום פתאום המשלוח יגיע

אין מישהו שנתקל???
קרה לי גם, מיד כתבתי להם שלא קיבלתי את החבילה
והם זיכו אותי על כל סכום החבילה.
אחרי כמה ימים החבילה הגיע! ואז השליח אמר לי שבפעם הראשונה שהוא הגיע לא עניתי ובטעות הוא סימן את החבילה כנמסרה במקום נסיון מסירה נכשל

אחרי כמה ימים החבילה הגיע! ואז השליח אמר לי שבפעם הראשונה שהוא הגיע לא עניתי ובטעות הוא סימן את החבילה כנמסרה במקום נסיון מסירה נכשל
אה ואו
טוב אז נחכה
אולי יש עוד סיכוי..

אפילו שמופיע שכבר נמסר אתמול בשמונה?

אני קיבלתי ב3 וכתב לי נמסר ב8
1722837172003.png

תבדקי אם בטוח עשית הזמנה עד הבית
אולי עשית לדואר?

תבדקי בבניין ליד .

אה ואו
טוב אז נחכה
אולי יש עוד סיכוי..
אל תוותרי
תכתבי להם בצאט עם נציג שאת ממש כועסת
החבילה לא הגיעה, ואת רוצה הוכחה או צילום של השליח וכו'
כמו טיפשה תתעקשי על שלך
תחזרי על עצמך שוב ושוב
תבקשי אישור מנהל
בסוף תקבלי זיכוי מלא
הם די מהר יורדים מהעץ..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה