- הוסף לסימניות
- #1,821
ILineאיזה חברת שליחויות זה היה?
קרה לי אותו מקרה אתמול, קיבלתי מייל שהחבילה נמסרה ולא הגיע לי כלום..
הבעיה שאני לא מצליחה להשיג את החברת שליחויות (Gaash) בטלפון הם לא עונים וגם לא לפניה ששלחתי להם..
ILineאיזה חברת שליחויות זה היה?
קרה לי אותו מקרה אתמול, קיבלתי מייל שהחבילה נמסרה ולא הגיע לי כלום..
הבעיה שאני לא מצליחה להשיג את החברת שליחויות (Gaash) בטלפון הם לא עונים וגם לא לפניה ששלחתי להם..
אשמח אם אפשר להעלות את הקישור אחרי ההוספה הנ"ל היות ואני לא מצליחה להבין היכן להוסיףמישהי שלחה לי- להוסיף את השורה הזו אחרי הכתובת בשורת הדפדפן, ואז אפשר להזמין בלי הגבלת מחיר- משלוח בחינם.
תנסו
&_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=shopping&
בסוף השורה באתראשמח אם אפשר להעלות את הקישור אחרי ההוספה הנ"ל היות ואני לא מצליחה להבין היכן להוסיף
תכתבי להם שלא קיבלת יחזירו לך את הכסף במקוםחיפשתי בכל הבניין, בכניסה, בארונות חשמל,
ולא מצאתי
משהו מוזרר
אולי גנבו לי אותו
מה זה הדבר הזה שהם משאירים משלוח ככה?
תבקשו בצ'אט בדר"כ נותניםמענין
אני הזמנתי ממיל חדש
לא נתן לי עד הבית
ומינימום 75 שח. זה היה לי בסדר כי זו היתה העלות של ההזמינה.
לפי מה הם מחליטים כל פעם...?
א. ניתן לקנות בסכום שעובר את המינימום ומייד לאחר ההזמנה לבטל חלק מהפריטים. - עבד לי המון פעמים.תכלס האם ניתן לקנות ללא מחיר מינימום?????
פשוט הזיה
מצפונית (והלכתית!) לא אעשה דבר כזה.א. ניתן לקנות בסכום שעובר את המינימום ומייד לאחר ההזמנה לבטל חלק מהפריטים. - עבד לי המון פעמים.
ב. אם תיכנסו לאתר דרך פרסומת של גוגל לא יהיה לכם מינימום הזמנה - כנ"ל.
על הראשון אתה צודק אבל השני מה הבעיהה רעיון מצויןןןןמצפונית (והלכתית!) לא אעשה דבר כזה.
כבר כתבו כאן באחד האשכולות שטמו מודעים לכל הבאגים האלה, ומשאירים אותם בכוונה.מצפונית (והלכתית!) לא אעשה דבר כזה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים