וואו!!הנה עצה חכמה:
תוסיפי לעגלת קניות מוצרים עד לשווי 130 שקל ותבצעי הזמנה.
מיד אח"כ תעשי ביטול מוצרים. (אפשר במשך 6 שעות מהקניה)
את מקבלת מיד את הכסף בחזרה והמשלוח מגיע עד הבית בחינם גם על מוצר של שקל!!!!
בכנות שואלת, לא כדי להטיף!*מידי פעם להכנס לקניה וללחוץ על החזרת מוצרים.
לבחור מוצר שעולה פחות מארבעים שקל ולבקש להחזיר אותו. בסיבה אפשר לבחור אין לי צורך בו, או לא כפי שציפיתי.
מה זה שם של חברה? כן זה החברת הלוגיסטיקה הבינלאומית ומופיע שם שזה התקבל ע"י מייל אחרון שאני לא יודע מה זה ומי זהלא געש?
כן זה החברת הלוגיסטיקה הבינלאומית ומופיע שם שזה התקבל ע"י מייל אחרון שאני לא יודע מה זה ומי זהכן
![]()
עמוד הבית - געש וורלדוויד בע"מ
לוגיסטיקה שמקדמת את המותג שלך דמי אחסנה לעבוד איתנו לקוח יקר שים לב חבילות המתחילות באותיות הבאות – IL,RF,CN,YW,QD בירורים בנושא הפצה מתבצעים רק דרך חברת מילוג: https://www.mailogs.co.il/ אין ברשותנו מידע בנושא. עלינו Gaash Worldwide הוקמה בשנת 2002 על ידי דליה ורונן סימג׳י. כחברה המובילה בארץ...gaashwd.com
חברה זוועה! מאז שאליאקספרס התחילו לשלוח איתם (געש) כל משלוח זה סיפור בפני עצמו, מבקשים לשלוח להם ת.ז., חלקם הם גם מעכבים במכס ודורשים דמי שיחרור/בדיקה, בלי שום סיבה.כן זה החברת הלוגיסטיקה הבינלאומית ומופיע שם שזה התקבל ע"י מייל אחרון שאני לא יודע מה זה ומי זה
מעולם לא נתקלתי בבעיה איתםחברה זוועה! מאז שאליאקספרס התחילו לשלוח איתם (געש) כל משלוח זה סיפור בפני עצמו, מבקשים לשלוח להם ת.ז., חלקם הם גם מעכבים במכס ודורשים דמי שיחרור/בדיקה, בלי שום סיבה.
לי הגיע בזמן ועד אלי, היה עדכוני מעקב די סביריםעם טמו הם דווקא עובדים מצוין!
מחילה על החפירה, איך מגיעים לכ"כ הרבה קרדיט?יש לי קרדיט מיותר בטימו כ500 ש"ח מוכרת ב15 % הנחה
לפרטים במייל BSD.BSD.1000 שטרודל וכו
אין הבדל.יש הבדל אם מקבלים את ההחזר לקרדיט או לאמצעי תשלום?
פשוט אני לא מבין למה עושים החזר לקרדיט אם אפשר לעשות החזר לאמצעי תשלום?!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים