- הוסף לסימניות
- #2,461
יש למשהו פיתרון?דחוף עזרה
אני כבר לא מצליחה לשלוח חינם מקישור שיווקי/ השורה שמוסיפים בכתובת.
זה מביא לי רק מינימום קניה 130
ואני רוצה להשתמש בקופון של ה70
האם יש פתרון
(לא מצליח גם בגלישה בסתר)
יש למשהו פיתרון?דחוף עזרה
אני כבר לא מצליחה לשלוח חינם מקישור שיווקי/ השורה שמוסיפים בכתובת.
זה מביא לי רק מינימום קניה 130
ואני רוצה להשתמש בקופון של ה70
האם יש פתרון
(לא מצליח גם בגלישה בסתר)
ראיתי שכבר חזר המשלוח חינם דרך פרסומת בגוגל.יש למשהו פיתרון?
אתמול זה עבד לילא קיים.
נסתי עכשיו והמינימום 130 ש"ח
כנראה זה משתנה כל כמה ימים..אתמול זה עבד לי
עשיתי עכשיו ניסויכנראה זה משתנה כל כמה ימים..
כי לי לפעמים מצליח ולפעמים לא..
יש למישהו המלצה למצלמה טובה?
תודה
מצלמה דיגיטלית
עם יותר מ100 אלף רכישות!
נראית מומלצת,
צפה בקובץ המצורף 1944927
מצלמה דיגיטלית
עם יותר מ87 אלף רכישות! מגוון צבעים
צפה בקובץ המצורף 1944932
ק.ש.
ממש חיפשתי כזה כלי, חסום לי להורדהשלום לכולם!
פיתחתי כלי חדש שיכול לעניין רבים.
באפליקציית של טימו קיימת אפשרות לחיפוש מוצרים לפי תמונה, אבל משום מה פונקציה זו לא זמינה באתר האינטרנט שלהם.
בכדי שגם מי שלא מחזיק סמארטפון יוכל לבצע חיפוש כזה, יצרתי ממשק אינטרנטי ניסיוני בהחלט שנגיש מהדפדפן, כך גם מי שאין לו גישה לאפליקציה יכול לבצע חיפוש לפי תמונה בקלות דרך הדפדפן.
קישור לכלי
למה זה שימושי?
הערה חשובה!
- אפשר לבדוק האם מוצר כלשהו שמצאתם באינטרנט קיים גם בטימו.
- אפשר להשוות מחירים בין מוצרים דומים בטימו לעומת אתרים אחרים כמו עליאקספרס.
- שימושי למי שמעדיף לעבוד דרך הדפדפן ולא דרך האפליקציה או שלא נגיש לאפליקציה.
מדובר בגרסה ניסיונית מאוד ויתכנו באגים.
אשמח לקבל מכם משוב, הערות והצעות לשיפור!
תודה ובהצלחה בקניות!![]()
זה לא כלי להורדה, זה דף אינטרנטי אליו ניתן להעלות תמונה לחיפוש, תבקשו מחברת הסינון שתפתח לכם את הקישור.ממש חיפשתי כזה כלי, חסום לי להורדה
תוכל להעלות לכאן?
אני רוצה קישור לפנקס מכתבים עם החתימה של שם משפחה
אשמח לקישור למעטפות מעוצבות פלוס גלויות תאומות
צריך 25 מעטפות פלוס גלויות
יש את זה:בטימו לא מוכרים רחפנים?
חיפשתי מספר פעמים לשווא.
תודה אני רוצה 40 דף במחיר של פינקס רגיל....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים