אשמח לדעת איך המידות של הנייטיב האלו
1 יחידה סנדלי eva נייטרליים במין עם חורים - סליפ-און, עמיד למים, נעלי חוף ללא החלקה לקיץ, קלות משקל ונוחות, נעלי חוף | סנדלים חורים | נעלי קלות משקל פרטים 0

נערך לאחרונה ב:
1- אשמח לדעת איך
2- אז אם כך אפשר לקנות מה שרוצים, כולל המוצר שבקישור שלי, לא?

1- אשמח לדעת איך
2- אז אם כך אפשר לקנות מה שרוצים, כולל המוצר שבקישור שלי, לא?
1. צריך לפתוח את הקישור שעושים ואז להיכנס למוצר ולהעתיק את הקישור בתוך המוצר ואת זה לשתף (את הקישור למעלה ולא דרך שתף וצריך גם לבדוק שזה באמת נכנס עדיין לקישור שלך כי לפעמים זה לא עובד)
2. לא הבנתי?

בלתק -
יש משלוחים כבר? טיסות יוצאות מסין לפה ?

אני רוצה קישורים לסטים משפחתיים שיתאים לכל גיל בנים ובנות מגיל 11 ומטה, שיהיה יפה וחי לצילומי משפחה {חלאקה}
לא צריך גם משהו להורים...
תודה מראש

יש המלצה מניסיון למקרן ביתי טוב ולא יקר? בסביבות 150 ש"ח

אני צריכה קישור לוילון סלון ,אשמח אם יש למישהו

יש למיהי המלצה מניסיון על בגיד ספורט לנשים לחדר כושר? (רצוי ארוך)

כמה הזמנות שלי כרגע-כבר שבוע בתהליך איסוף מוצרים.
הזמנה קודמת קיבלתי החזר כספי אבל הם אומרים שזה בוטל.
יש מישהו שכן זז לו העסק?
והאם יש מישהו שקיבל החזר כספי כמוני מחמת ביטול ובסוף קיבל את החבילה?

כמה הזמנות שלי כרגע-כבר שבוע בתהליך איסוף מוצרים.
הזמנה קודמת קיבלתי החזר כספי אבל הם אומרים שזה בוטל.
יש מישהו שכן זז לו העסק?
והאם יש מישהו שקיבל החזר כספי כמוני מחמת ביטול ובסוף קיבל את החבילה?
כן ברור אני קיבלתי על בערך 10 הזמנות שהזמנתי לא מזמן החזר כספי וכולם מגיעים בסוף

כן ברור אני קיבלתי על בערך 10 הזמנות שהזמנתי לא מזמן החזר כספי וכולם מגיעים בסוף
אפילו שהם כותבים לי כאילו זה בוטל ואין אפשרות למעקב.
הם לא כתבו לי שאם זה יבוא זה מתנה אלא אמרו לי שזה בוטל.
למישהו קרה?

אפילו שהם כותבים לי כאילו זה בוטל ואין אפשרות למעקב.
הם לא כתבו לי שאם זה יבוא זה מתנה אלא אמרו לי שזה בוטל.
למישהו קרה?
תשאלי את הצ'אט הרובוטי איפה החבילה.
הוא נותן קישור למעקב.

באיזה שלב של ההזמנה קיבלת החזר כספי?
כשכבר נשלח?
והאם יש מי שקיבל החזר כספי גם כשהם כבר עדכנו את זמן ההגעה הצפוי לעד 30 יום ואם כן מה ביקשתם בצאט כדי לקבל החזר.
תודה מראש.

שאלה
לאן נעלם האופציה של משלוח מדלת לדלת??
1751903445681.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה