1. צריך לפתוח את הקישור שעושים ואז להיכנס למוצר ולהעתיק את הקישור בתוך המוצר ואת זה לשתף (את הקישור למעלה ולא דרך שתף וצריך גם לבדוק שזה באמת נכנס עדיין לקישור שלך כי לפעמים זה לא עובד)1- אשמח לדעת איך
2- אז אם כך אפשר לקנות מה שרוצים, כולל המוצר שבקישור שלי, לא?
לי כתבו שאמור לצאת בטיסה ב04/07בלתק -
יש משלוחים כבר? טיסות יוצאות מסין לפה ?
היום קיבלתי מייל שהחבילה שלי המריאהבלתק -
יש משלוחים כבר? טיסות יוצאות מסין לפה ?
איזה צבע? איזה אורך? איזה סגנון?אני צריכה קישור לוילון סלון ,אשמח אם יש למישהו
כן ברור אני קיבלתי על בערך 10 הזמנות שהזמנתי לא מזמן החזר כספי וכולם מגיעים בסוףכמה הזמנות שלי כרגע-כבר שבוע בתהליך איסוף מוצרים.
הזמנה קודמת קיבלתי החזר כספי אבל הם אומרים שזה בוטל.
יש מישהו שכן זז לו העסק?
והאם יש מישהו שקיבל החזר כספי כמוני מחמת ביטול ובסוף קיבל את החבילה?
אפילו שהם כותבים לי כאילו זה בוטל ואין אפשרות למעקב.כן ברור אני קיבלתי על בערך 10 הזמנות שהזמנתי לא מזמן החזר כספי וכולם מגיעים בסוף
תשאלי את הצ'אט הרובוטי איפה החבילה.אפילו שהם כותבים לי כאילו זה בוטל ואין אפשרות למעקב.
הם לא כתבו לי שאם זה יבוא זה מתנה אלא אמרו לי שזה בוטל.
למישהו קרה?
באיזה שלב של ההזמנה קיבלת החזר כספי?כן ברור אני קיבלתי על בערך 10 הזמנות שהזמנתי לא מזמן החזר כספי וכולם מגיעים בסוף
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים