מה ההבדל בין סוגי המשלוח
איסוף עצמי חינם
לסטנדרטי חינם
?

ואם אני לא בבית בשעות הבוקר אז זה יוחזר לדואר וינותב לסניף כלשהו
או שיניחו לי את זה ליד הדלת
מה הנוהל בזה ?
לי הם תמיד משאירים מאחורי הדלת
יש כאלו שהתקשרו ואמרתי להם שישימו וזה מה שעשו ויש כאלו שעושים את זה אפילו בלי לשאול
עריכה: כמובן שלא לוקחת אחריות...

ואם אני לא בבית בשעות הבוקר אז זה יוחזר לדואר וינותב לסניף כלשהו
או שיניחו לי את זה ליד הדלת
מה הנוהל בזה ?
בדרך כלל השליח מתקשר לפני שהוא מגיע,
אם לא נמצאים בבית הוא שואל היכן להשאיר.

בהצלחה

אפשר עזרה בדחיפות??
עשיתי הזמנה של 1000 ש"ח בטמו,
הם מקשים ת"ז לשחרור מהמכס
מה זה אומר?
אני אצטרך לשלם מכס?
כי אם כן, אני מבטלת את ההזמנה.
וואוו קצת מלחיץ לשמוע לגבי האבטחה...
אני כבר אחרי ההזמנה ואז ביקשו ממני ת"ז,
אולי אני אבטל ואזמין מחדש...
תודה רבה!!
תפני בצאט
כי בעיקרון אין תשלומי מכס בטימון כי הם משלמים את זה
פשוט חכו בסבלנות שזה יגיע
אל תתנו ת.ז. בינתיים עד שבצאט יודיעו על שינוי מדיניות

אפשר עזרה בדחיפות??
עשיתי הזמנה של 1000 ש"ח בטמו,
הם מקשים ת"ז לשחרור מהמכס
מה זה אומר?
אני אצטרך לשלם מכס?
כי אם כן, אני מבטלת את ההזמנה.
החבילה הגיעה?

בבקשה, יש פה כמה:

ציפיות לכריות 100% כותנה
(ואם יש צורך, יש עוד הרבה....)
1768727737268.png

1768727773982.png

1768727823869.png

1768727926673.png

ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה