שאלות ותשובות בנושא צמצום השימוש במזומן

• הוסף לסימניות
מצ"ב קובץ שאלות ותשובות לתועלת חברי הפורום הנכבד

קבצים מצורפים

• חוק צמצום השימוש במזומן.pdf
    KB 323.4 · צפיות: 117
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
האם זה נכון שהחוק של הצקים יחול רק בעוד חצי שנה?

• הוסף לסימניות
תודה על המידע המפורט!!
לעוסק פטור יש בעיה לעבוד רק במזומן?

כמובן בסכומים עד 11000
בהנחה שבשנת המס תהיה חופשת לידה האם הכנסות במזומן מעלות חשד בביטול וקוראות לחקירות וכד או שזה תקין ?
(לקראת סוף שנה יש הכנסות גבוהות מאד כי הרבה פרויקטים נזכרים לשלם... האם זה גם נתון מחשיד או שמסתכלים על זה כהכנסה שנתית בלבד? )
אשמח לתשובות מהמנוסים
תודה !!

• הוסף לסימניות
תודה על המידע המפורט!!
לעוסק פטור יש בעיה לעבוד רק במזומן?

כמובן בסכומים עד 11000
בהנחה שבשנת המס תהיה חופשת לידה האם הכנסות במזומן מעלות חשד בביטול וקוראות לחקירות וכד או שזה תקין ?
(לקראת סוף שנה יש הכנסות גבוהות מאד כי הרבה פרויקטים נזכרים לשלם... האם זה גם נתון מחשיד או שמסתכלים על זה כהכנסה שנתית בלבד? )
אשמח לתשובות מהמנוסים
תודה !!
אם העסקה היא מעל 11,000 אז יש בעיה לשלם הכל במזומן

• הוסף לסימניות
הבנתי מ @sl הנהלת חשבונות וחשבות שכר לפני כמה ימים שצריך לדווח גם על מקורות המימון ברכישת דירות וכדו' ולא רק על אמצעי התשלום דהיינו העברה מזומן שיק וכדו'.
ואילו פה בדף השו"ת כתוב שרק על אמצעי התשלום ולא על מקורות המימון, מה נכון מביניהם, ואולי אין ויכוח ואני טעיתי בהבנה.

• הוסף לסימניות
הבנתי מ @sl הנהלת חשבונות וחשבות שכר לפני כמה ימים שצריך לדווח גם על מקורות המימון ברכישת דירות וכדו' ולא רק על אמצעי התשלום דהיינו העברה מזומן שיק וכדו'.
ואילו פה בדף השו"ת כתוב שרק על אמצעי התשלום ולא על מקורות המימון, מה נכון מביניהם, ואולי אין ויכוח ואני טעיתי בהבנה.
הקובץ המדהים של @יהודה מילר הוא עוסק בחלק של השימוש במזומן ולא בחלק של קניית דיקרות והדיווח החדש עליהם

בהצלחה

• הוסף לסימניות
האם התקרה של 11 אלף ש"ח היא לכל השנה, או שניתן כל חודש לעשות עיסקה עם אותו האדם בסכום של 11 אלף ש"ח במזומן?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם הכוונה לסעיף 11?

השאלה שלי היא אם יש לי לקוח שאני מעצבת לו כל חודש ירחון, כל פעם בסכום של 3000 ש"ח,
האם זה נחשב עסקה נפרדת?

• הוסף לסימניות
שאלה נוספת ודומה-
אם יש לי עסקה ארוכת טווח,
נניח ספר מורכב שלוקח כמה חודשים לעבוד על זה,
וסוכם שישלמו לי כל חודש
האם זה נחשב עסקה אחת או שכל חודש יכול להחשב כעסקה נפרדת?

• הוסף לסימניות
הקובץ המדהים של @יהודה מילר הוא עוסק בחלק של השימוש במזומן ולא בחלק של קניית דיקרות והדיווח החדש עליהם
תסתכל היטב ותראה שעוסק גם ברכישות נדל"ן. והנה ציטוט: 20 . האם ברכישת זכויות במקרקעין יש חובה לציין את מקורות הכספים ששולמו למוכר? החובה של הרוכש היא לציין את אמצעי התשלום ולא את מקורות המימון שלו. ושוב חוזרת שאלתי מה נכון, @יהודה מילר או @sl הנהלת חשבונות וחשבות שכר .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה