שאלות כלליות- אינטרנט

• הוסף לסימניות
יש לי שתי שאלות (בינתיים), פירמטתי את המחשב וזה ממש כמו לעבור דירה... :(

1. איך אני מגדירה לגוגל כרום לפתוח לי אתרים מסוימים כברירת מחדל, עם כל פתיחה של הדפדפן?

2. בכל התחברות לאינטרנט קופצת לי הודעת אבטחת ווינדוס וצריך להקיש שם משתמש וסיסמה, יש דרך לבטל את זה כך שתמיד אהיה רשומה?

תודה!!

• הוסף לסימניות
1. בשביל להגדיר דפים לפתיחה אוטומטית יש לפתוח את הדפדפן (google chrome) יש בצד שמאל למעלה 3 נקודות לפתיחת תפריט >> הגדרות >> בעת ההפעלה >> לסמן פתח דף מסוים או קבוצת דפים >> ללחוץ על הגדר דפים ולבחור את הדפים הרצויים .

2. אולי כדאי להעלות צילום של ההודעה בכדי שנבין במה מדובר

קבצים מצורפים

• ‏‏4545.PNG
    KB 6.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!
בקשר לצילום מסך, כבר אעלה.

• הוסף לסימניות
זה צילום המסך שמופיע לי, איך אפשר לעשות שזה לא יקפוץ לי בכל חיבור לאינטרנט?

קבצים מצורפים

• Artboard 1.png
    KB 11.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מקפיצה, אולי מישהו בכ"ז יודע איך לסדר את זה?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה.

אקדים ואציין שאין לי מושג איך לפתור את הבעיה, אני רואה שנשארת באוויר אז אני שולף מהמותן, אולי בס"ד נצליח לפתור את זה.

אני יוצא מנקודת הנחה שמדובר בווינדוס 10. נסי את הדבר הבא:

לחצי על לחצן התחל, יפתח לך תפריט. בחרי ב-"הגדרות" (זה בצורת גלגל שיניים בצד הימני התחתון של התפריט.) שם בחרי ב-"חשבונות" (נראה כמו איור קווי של בנאדם. צד שמאל.)
יפתח לך חלון, בצד ימין יהיה לך תפריט. בחרי ב-"אפשרויות כניסה" (תמונה של מפתח.)
עכשיו, לדעתי, את צריכה להסתכל ולשחק עם ההגדרות תחת הכותרת "סיסמא" (גם כן סימן של מפתח.)
אני לא הגדרתי סיסמא למשתמש שלי, ויש רק משתמש אחד במחשב הזה. לכן הוא לא מבקש ממני אף פעם להקיש סיסמא. אני מניח שכשהתקנת את הווינדוס מחדש, הכנסת שם סיסמא, ולכן זה תמיד מבקש אותה ממך. נסי לראות אם את יכולה לבטל אותה מההגדרות האלו שמוצגות לפניך ותעדכני.

בברכה ובהצלחה,

אריה.

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המפורטת אבל עדיין לא הסתדרתי, כנראה שהתפריט שלי שונה מאצלך,
אשמח אם יש עוד פתרונות או הסברים.

• הוסף לסימניות
האבטחה לא אמורה להיות.
האם השעה מעודכנת?

• הוסף לסימניות
כן.

• הוסף לסימניות
איזה מהתפריטים שונה בדיוק? אם תוכלי לצלם את המסך מיד אחרי שאת לוחצת על "התחל", אולי נוכל לעזור.

המון הצלחה,

אריה.

• הוסף לסימניות
מעלה צילום:

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 40.2 · צפיות: 23

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה