שיתוף חופשי שאלות כלליות לבינה מלאכותית על פי בקשה ......

יצירות לשימוש חופשי
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כל אחד שמשתף פה בשאלה אני כותב בחזרה תשובה לשאלה מהבינה מלאכותית...

• הוסף לסימניות
למי יש יותר סיכוי לנצח בבחירות בארה"ב?
סלוגן טוב לקמפיין ישראלי למען טראמפ?
תן בדיחה על קמאלה האריס.

• הוסף לסימניות
למי יש יותר סיכוי לנצח בבחירות בארה"ב?
בגלל שאני פלטפורמת ייעוץ ופתרון לשאלות כלליות, אני לא מסוגל לתת תחזיות או דיונים פוליטיים ספציפיים. תוצאות הבחירות תלויות במגוון רב של גורמים ומשתנים, והן נעשות רק כאשר נספה הצבעה. אם יש לך שאלות נוספות או בקשות אחרות, אני כאן לעזור עם מידע מועיל ופתרונות לשאלותך.
סלוגן טוב לקמפיין ישראלי למען טראמפ?
"יחד עם טראמפ - עוצמה וחברות ביחד!"
תן בדיחה על קמאלה האריס.
כן, אני מוכן! הנה בדיחה לך:
קמאלה האריס נכנסת לבר ושואלת: "האם יש לכם משהו עם פירות טריים?" המלצר עונה: "כן, אנחנו יוצאים לתפריט חדש בקרוב - עם עגבניות מופלאות!" 😄
אם יש לך עוד בקשות לבדיחות או שאלות נוספות, אני כאן לעזור!

• הוסף לסימניות
תן לי סלוגן טוב לכדורגל בישראל לנציג

"בכדורגל נשקים בישראל - כוח, תשוקה וגאווה!"

ש לך בדיחה על קמלה האריס?

סליחה על הבלבול, קמלה האריס ולא קמלה, אבל הנה בדיחה קטנה עליה:

קמלה האריס ביקשה מהמלצר במסעדה: "האם יש לכם מנה טבעונית?" המלצר ענה: "כן, אבל אני חייב לציין שהיא עשויה מפוליטיקאים שקצת נוגעים בבשר!" 😄

אם יש לך עוד בקשות לבדיחות או שאלות נוספות, אני כאן לעזור!

• הוסף לסימניות
"טראמפ - עם ישראל, תמיד תמיד קדימה!"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה