שאלות למומחיות האפייה הדקורטיבית

• הוסף לסימניות
א. איזו תבנית טובה יותר לאפיית טרטלטים - תבנית מתכת או תבנית סיליקון?

ב. האם עדיפה תבנית טרטלטים גדולה ובה מס' שקעים, או תבניות בודדות?

ג. היכן ניתן להשיג מסרק דקורטיבי לבצק? ובכלל, היכן מצויות חנויות לממכר אבזרי אפייה מקצועיים, באזור המרכז דווקא?

• הוסף לסימניות
א. ו-ב.
עדיף תבניות מתכת בודדות - מבחינת מקצועיות
בד"כ מה שעושים זה שמים את הבצק בתבנית ועליה מניחים תבנית נוספת כך שטרטל יוצא אחיד...
מבחינת מחיר יוצא יותר יקר.

נראה לי שבתבנית סיליקון זה לא יוצא טוב... (לא ניסיתי..)
על ג. אין לי איך לענות
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;1046634:
א. איזו תבנית טובה יותר לאפיית טרטלטים - תבנית מתכת או תבנית סיליקון?

ב. האם עדיפה תבנית טרטלטים גדולה ובה מס' שקעים, או תבניות בודדות?

ג. היכן ניתן להשיג מסרק דקורטיבי לבצק? ובכלל, היכן מצויות חנויות לממכר אבזרי אפייה מקצועיים, באזור המרכז דווקא?

תבנית סיליקון לא טובה לטרטלים.
בוודאי שיש עדיפות לתבניות בודדות, זה נח יותר, אין ספק.
מסרק דקורטיבי הוא לשוקולד, ולא לבצק. לבצק - יש מין מערוך קטן עם ידית שיוצר כמו מעוינים מעוינים, לכיסוי פאי וכו...
באיזור ב"ב יש את צימוקים ושקדים.
הייתי בגבעת שמואל - ממש בכניסה לב"ב, יש שם חנות מצוינת לאביזרי אפיה. אין לי מושג לגבי הכשרות של חומרי האפיה. אבל קניתי שם תבנית סיליקון שלא מצאתי קודם בשום חנות.

• הוסף לסימניות
נראה לי שמעצבן קצת לעבוד עם התבניות הבודדות, לא? להוציא אחת אחת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaffab;1046644:
.
מסרק דקורטיבי הוא לשוקולד, ולא לבצק. לבצק - יש מין מערוך קטן עם ידית שיוצר כמו מעוינים מעוינים, לכיסוי פאי וכו...

אם אני רוצה להכין רולדה שהמעטפת שלה מפוספסת בחום-לבן, האם ביכולתי להשתמש במסרק שוקולד כדי ליצור את דיגום הפסים?

• הוסף לסימניות
אני מכינה טורטלטים בתבניות סיליקון וזה יוצא מעולה(אני עושה את זה הרבה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;1046664:
אם אני רוצה להכין רולדה שהמעטפת שלה מפוספסת בחום-לבן, האם ביכולתי להשתמש במסרק שוקולד כדי ליצור את דיגום הפסים?

את יכולה

• הוסף לסימניות
ג. אזור המרכז (בני ברק)
יש את "קשת" חדש ברחוב עזרה פינת נחמיה ביחד עם חנות "קופסקית"
ויש ברבי עקיבה את שקדים וצימוקים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה