שאלות על אתרים לגרפיקה בנתיב

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
סוף סוף עברתי לנתיב:)
ושלחתי רשימה של אתרים שיפתחו לי לצרכי עבודה והרבה מהם לא אושרו, רציתי לשאול אם יש כאן גרפיקאיות/ים בנתיב ופתוח להם אתרים כמו SXC, שאטרסטוק ועוד בסגנון ואם לא פותחים לי מה אני אמורה לעשות? איך מסתדרים למען ה' בלי כל אלה?
כשבררתי לפני שעברתי אמרו לי על הרבה דברים שפותחים בלי בעיה, עכשיו כשאני מבקשת הכל לא מאושר, מה עושים?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
תסבירי להם שאת גרפיקאית, לי פתוח SXC ועוד אתרי תמונות.
החיפוש עצמו מסונן וא"א לחפש ערכים מסוימים.

• הוסף לסימניות
הם פותחים את האתרים האלו לגרפיקאים.

• הוסף לסימניות
עוד שאלה שאולי אני צריכה לפתוח אשכול נוסף אבל ננסה פה ואם לא יענו אני אשאל באשכול חדש

האם יש אפשרות לעשות משהו כמו עקוב אחרי מכתובת המייל הקודמת לכתובת החדשה? שימשיכו להגיע לי כל המיילים בלי להודיע לכולם על השינוי?

• הוסף לסימניות
צריך להתקשר ולספר להם שאת גרפיקאית...
אין שום סיבה משיפתחו את האתרים האלו לכל אדם...
אין גם שום סיבה שתפסידי תמונות...
לגבי הג'ימייל, לא יודעת בדיוק איך, אבל יש אפשרות, וראיתי פה כמה אשכולות בנושא לאחרונה, חיפוש......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;822541:
עוד שאלה שאולי אני צריכה לפתוח אשכול נוסף אבל ננסה פה ואם לא יענו אני אשאל באשכול חדש

האם יש אפשרות לעשות משהו כמו עקוב אחרי מכתובת המייל הקודמת לכתובת החדשה? שימשיכו להגיע לי כל המיילים בלי להודיע לכולם על השינוי?

את בג'ימייל?
אז לכאורה את יכולה להמשיך.

• הוסף לסימניות
בהגדרות של ג'ימייל 'חשבונות וייבוא' אפשר להכנס ל'יבא דואר ואנשי קשר' ואז את בוחרת את הכתובת שאת רוצה לייבא. כפי הידוע לי אי אפשר לייבא כתובת ג'ימייל לכתובת שונה בג'ימייל.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ברכה והצלחה לרגל המעבר החדש, יהי רצון שהקדושה והטהרה תמיד ישרו במעונכם.
וגם אם ההתחלה היא עם קושי, תביני שפשוט עצבנת מאוד את היצר הרע...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;822618:
ברכה והצלחה לרגל המעבר החדש, יהי רצון שהקדושה והטהרה תמיד ישרו במעונכם.
וגם אם ההתחלה היא עם קושי, תביני שפשוט עצבנת מאוד את היצר הרע...[/QUOTE

תודה על הברכות, אמן ואמן.

את היצר הרע הזה אני מכירה היטב, הוא הסתובב פה כשעברתי מרימון לאתרוג, וזה היה די צפוי שהוא יקפוץ לביקור גם לרגל המעבר החדש. ועכשיו ב"ה הרבה יותר קל לי כי אני גם מכירה אותו ולהבדיל גם מכירה את פרוג עם היהודים הטובים שמעודדים ועוזרים על כל צעד ושעל, זה נותן המון כוחות!!

תזכו למצוות

בקשר למייל אני לא בג'ימייל ומכאן נובעת השאלה, אני משתמשת באאוטלוק
אם נמצאים בג'ימייל זה לא משנה את הכתובת במילא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה