שאלות על נגרות- ספריה ושולחן כתיבה בחדר ילדים

• הוסף לסימניות
שלום!
מתכננת שולחן כתיבה תלוי ועל כל הקיר מעליו ארונות, חלקם פתוחים וחלקם סגורים, ב2 קומות עומק כמו במטבח. קומה עליונה עמוקה יותר וקומה תחתונה פחות. מנסה שזה יצא הכי פחות עמוס בעין, אבל צריכה את שטח האחסון ולאור הנפשות הפועלות- עדיף כמה שיותר אחסון סגור.

1. שולחן תלוי באורך 2.30 צמוד לקירות ב3 צדדים. אפשר עם חיזוק של זוית באמצע שלא תפריע לרגליים כשיושבים?
2. ארון סגור תלוי, עומק 55, רוחב 37, גובה הארון 160. הגיוני מבחינה בטיחותית? צד אחד שלו צמוד לקיר.
3. קלפות בשביל מדפים למחברות וספרים של ילדות בית ספר- אני רוצה שיהיה סגור, אבל שיוכלו לפתוח ולראות הכל. הקטצ'- קלפה שנפתחת ב90 מעלות כי מעל הקלפות יהיו ארונות עמוקים. כדאי או לא?

אין לי שרטוט מסודר, אבל אם זה נחוץ אנסה.

• הוסף לסימניות
אין לי שרטוט מסודר, אבל אם זה נחוץ אנסה
כדאי לך לנסות.
במצב הנוכחי זה כמו לפתור משוואה שכתובה ככה:
שלוש איקס בחזקת ארבע, פתיחת סוגריים, שלוש מאות ארבעים וואי חלקי שש ועוד איקס חלקי איקס וואי סגירת סוגריים וכן הלאה...

• הוסף לסימניות
לא נראה לי משהו בעייתי שלא אפשרי לבצע,
תשובה לשאלה 3 - יש לי במטבח כזה דבר קלפה שמעליה ארונות יותר עמוקים. נח לשימוש.

• הוסף לסימניות
יש כמה אילוצים שלא רואים בשרטוט, קורה ועמוד ושקע בקיר שנבלעים ולכן החלוקה הלא שווה של הרוחב.
כמו כן, הארון הימני הוא מאחורי דלת החדר כך שלא ישבו שם בכל מקרה.
1627999517317.png

• הוסף לסימניות
לא נראה לי משהו בעייתי שלא אפשרי לבצע,
תשובה לשאלה 3 - יש לי במטבח כזה דבר קלפה שמעליה ארונות יותר עמוקים. נח לשימוש.
תודה!! כלומר, היא נפתחת ב90 מעלות בלבד? זה מה שיצא פה. יש לך אולי תמונה של זה פתוח?

• הוסף לסימניות
ואם כבר, שאלה נוספת- איפה מקצים מקום לילקוטים בקיר הזה? מתחת לשולחן? תליה?

• הוסף לסימניות
מתחת לשולחן תעשי מדרגה ועליה מניחים את הילקוטים

• הוסף לסימניות
אולי כדאי שאת הארון התלוי תעשי עד הריצפה, וככה השולחן יהיה כמעט 2 מ'.
בתחתית הארון אפשר לשים מדפים לילקוטים.

• הוסף לסימניות
אולי כדאי שאת הארון התלוי תעשי עד הריצפה, וככה השולחן יהיה כמעט 2 מ'.
בתחתית הארון אפשר לשים מדפים לילקוטים.
הידית של דלת החדר תתקע בו, לכן חייבים שם שטח פתוח. אני כנראה אקצר את הארון לגובה של שאר הארונות כדי שיראה אחיד

• הוסף לסימניות
הידית של דלת החדר תתקע בו, לכן חייבים שם שטח פתוח. אני כנראה אקצר את הארון לגובה של שאר הארונות כדי שיראה אחיד
לא הבנתי,
הארון עומק 55, מה העומק של בשולחן?
אפשר גם להאריך את הארון אבל בחלק של הארחה לשים מדפים פתוחים, ככה הידית לא תתקע

• הוסף לסימניות
לא הבנתי,
הארון עומק 55, מה העומק של בשולחן?
אפשר גם להאריך את הארון אבל בחלק של הארחה לשים מדפים פתוחים, ככה הידית לא תתקע
השולחן גם עומק 55. מקווה שיספיק. הדלת מגיעה בדיוק עד שם.
מתלבטת מאד אם להאריך את הארון עם מדף פתוח, או לקצר בכלל עד גובה שאר הארונות ולהשתמש בשטח הזה על השולחן למחשב, מדפסת וכד'.
מתחת לשולחן מעדיפה שישאר פנוי בכל מקרה. מקסימום נשים שם ארגז מצעים נייד.

• הוסף לסימניות
אם בכל מקרה הדלת מסתירה את הצד הימני, אז לא יושבים שם, ככה שאין צורך בחלק התחתון של השולחן, איפה שמעל יש את הארון, אפשר לבנות בצד ימין במקביל לארון התלוי (37 ס"מ) ארון עם מדפים פתוחים, רק כדאי שלא יהיה רק מדפים, אלא ממש עם דופן כדי שלא יפלו דברים...
בקשר למעל השולחן, בין הארון הימני לשולחן, זה תלוי אם תשימו שם מחשב או מדפסת, אם זה רק מדפסת אז לא נראה לי שיש סיבה לישר את הקו של הארון עם הארונות העליונים, בעין רואים את זה כקו ישר לארון שמתחת לשולחן.
רק צריך לראות כמובן מה הגובה של המדפסת, חבל לפספס בכמה ס"מ...

• הוסף לסימניות
עוד שאלה- מחפשת פורמייקה של ארון שיש בחדר (של ת.ב.י. רהיטים) ולא מוצאת. אולי מישהו פה ידע לומר איפה לחפש? זה נקרא פשתן, צירפתי תמונה.
הכי קרוב שמצאתי אצל הנגר זה התמונה שמצורפת עם הכיתוב, אבל בטוח אפשר למצוא את הפורמייקה המקורית.

קבצים מצורפים

• IMG_20210805_183102.jpg
    IMG_20210805_183102.jpg
    2.8 MB · צפיות: 36
  • IMG_20210805_164208.jpg
    IMG_20210805_164208.jpg
    KB 887.7 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
יש את מרכז הפורמייקה ויש את בלורן ויש עוד אחד
לכל אחד מהם קטלוג שלם
מה שצלימתם זה פורמקס
ודווקא בתמונה זה נראה זהה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה