תזונה ומתכונים שאלות על קלין 9 של forever

• הוסף לסימניות
כמה שאלות לכל המומחים, המשווקים ומי שעבר את התהליך

א. כתוב בחוברת שמקבלים עם הערכה כשכל פעם שלוקחים את הכדורים צריך לשתות עם לפחות 240 מ"ל מים. האם זה חובה, כי ממש קשה לשתות כל כך הרבה מים (כולל הג'ל) במיוחד בשני הימים הראשונים?

ב. האם אפשר לשתות קפה או נס קפה עם חלב סויה וממתיק סטיויה?

ג. בחוברת כתוב שיש לשתות 120 מ"ל ג'ל עם 240 מ"ל מים. האם צריך לערבב את הג'ל במים או לא או שלא משנה?

ד. בחוברת הנ"ל ישנה רשימה של פירות שאפשר לאכול (לפי מה שהבנתי יש לחשב את הפירות בתוך הקלוריות היומיות). אך בחוברת של הציבור החרדי לא כתוב כלום מזה. מה לעשות?

ה. יש לי הפסקה גדולה בין ארוחת הצהרים לערב, האם אפשר לאכול פירות או ירקות כדי להרגיע את הרעב, ואח"כ לאכול ארוחת ערב רגילה לפי המתכונים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני תמיד שמח לשמוע עוד דעות (אם כי ידוע ששני אנשים מתכווחים יש שלש דעות...)

• הוסף לסימניות
בקצרה, מובא שם סיפורה של אשה שעשתה קלין 9 והרגישה נורא, עד כדי נזק בלתי הפיך.
הובאה שם תגובת רופא, ד"ר...לא זכור לי שמו, שהסביר שמערכות הגוף השונות, בתזונה נכונה, מנקות את עצמן , ואם לוקחים ללא בקרה רפואית תוכנית בריאותית שאינה מתאימה לכל אחד, יש לשקול מראש את התוצאות וד"ל.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי את זה וכמה בעיות בראיותית נפתרו לי אם את רוצה יכול לתת לך תשובות בפרטי כי אני רואה שזה גורר ויכוחי סרק וכל מה שהרופאים אומרים נגד כי בספרי הרפואה שלהם לא רשום ניקוי רעלים

• הוסף לסימניות
בקצרה, מובא שם סיפורה של אשה שעשתה קלין 9 והרגישה נורא, עד כדי נזק בלתי הפיך.
הובאה שם תגובת רופא, ד"ר...לא זכור לי שמו, שהסביר שמערכות הגוף השונות, בתזונה נכונה, מנקות את עצמן , ואם לוקחים ללא בקרה רפואית תוכנית בריאותית שאינה מתאימה לכל אחד, יש לשקול מראש את התוצאות וד"ל.
האם הם שאלו את מאות אלפי האנשים בעולם עשו זאת והצליחו? האם הם ביררו אם האשה הנ"ל עשתה זו בדיוק לפי ההדרכה או עיגלה פינות? אולי יש לה בעיות אחרות שגם פוראוור היו אומרים לה לא לעשות? וכו' וכו'
לומר שנגרם נזק בלתי הפיך נשמע מגוחך
לשאול רופא אחד לא מעלה ולא מוריד, וידוע שהרופאה הרגילה לא 'נמשכים' אחר רפואה טבעית
בגדול, תמיד נשמע כאלה שיתלוננו על כל דבר ויחפשו מה לא טוב ביחוד בעיתון שמחפש בנוסף גם רייטינג

אך כמו שכבר אמרו זה נושא שנגרר לשוא
ובכל זאת אשמח לתשובה למי שיודע
כאן נדלקה הנורה
שהיא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה