כללי שאלות על רולאפ

• הוסף לסימניות
איזה גודל זה רולאפ? (85/200?)
על איזה גודל קובץ לעבוד?
יש הבדל בין ויקטורי לפוטושופ? (בענין גודל הקובץ)
יש למשהו להוסיף טיפים שיצא טוב בהדפסה?

וגם... כמה בערך עולה להדפיס? יש לכם להמליץ לי על מישהו בירושלים?

• הוסף לסימניות
גודל רולאפ 84 *200 אבל זה לא קבוע תשאלי בדפוס שאת מדפיסה.
אם הקובץ בפטוטשופ עדיף לעבוד 1/1 או חצי מהגודל. מקסימום לחלק לארבע לא יותר
אם הקובץ ויקטורי- אין בעיה בגודל מה שתעשי יראה חד אפילו בהגדלה פי מאה.......מומלץ!
יש לקחת בחשבון שהקצה התחתון מוכנס מעט (8ס"מ בערך) בגלגלת- לא לשים שם טקסט/עיצוב.
אם יש הרבה טקט- לשים בגובה העיניים ולא נמוך.
מה עוד?נראה לי שזהו
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אם יש הרבה טקט- לשים בגובה העיניים ולא נמוך.

תודה, דבר ראשון
אם מדובר בכתובת ופרטים לא לרשום למטה?

דבר שני, יש לי תמונות, כדאי להעביר אותם לויקטורי, ואז לעבוד שם, או להכין הכל בפוטושופ ודי,כמו שאני אוהבת,

• הוסף לסימניות
אפשר לשים כתובת ופרטים למטה אך לא מדי בקצה- 10 ס"מ
ובנוגע לתמונה -לא יעזור להעביר אותה לתוכנה ויקטורית- היא תמיד תשאר תמונה.
אם יש לך תמונות עדיף לעבוד בפוטושופ או לחילופין לעבוד בגדול באילוס וליבא אותה גדולה.
נ.ב. בחיים לא להקטין תמונה ואח"כ להגדיל- היא מאבדת את כל הפיקסלים. תחשבי טוב לפני שאת מקטינה, אפילו מעט.

• הוסף לסימניות
נ.ב. בחיים לא להקטין תמונה ואח"כ להגדיל- היא מאבדת את כל הפיקסלים. תחשבי טוב לפני שאת מקטינה, אפילו מעט.
אפילו בפוטושופ? לפני סגירת הקובץ? אחרי?

• הוסף לסימניות
אז ככה מספיק שתבני בפוטושופ ביחס של 1:3
גודל 2מטר על 85
לא רק שלא לשים כיתוב ב10 ס"מ התחתונים, מבחינתי כל ה30 ס"מ התחתונים של הרולפ- זה שטח ריק- הווי אומר- תמונה לא חשובה, טקטסטורה, איור ווכ"ד.

הדפסה בירושלים יש הרבה-
שלטי ישראל
תמונה ושלט
גרפומדיה
גרפציק

עלות סבירה בין 350-500

• הוסף לסימניות
לא אמרתי שאסור להקטין
אסור להקטין ואח"כ להגדיל שוב. מידע אובד בהקטנה וכשתגדילי תקבלי תמונה מטושטשת יותר ממה שהייתה קודם. תעשי נסיון ותראי.
כמובן לא מדובר בלהקטין קצת ולהגדיל קצת
בעיקר בעבודה על גודל גדול צריך להזהר כי כל פיקסל חשוב לך פה כדי שהתמונה תהיה כמה שיותר חדה בהגדלה.

• הוסף לסימניות
בהקטנה והגדלה בחזרה, מאבדים את האיכות גם בקובץ PSD?

• הוסף לסימניות
בכל מה שנוגע לפיקסלים נכון הדבר

• הוסף לסימניות
דבר שני, יש לי תמונות, כדאי להעביר אותם לויקטורי, ואז לעבוד שם, או להכין הכל בפוטושופ ודי,כמו שאני אוהבת

לעבוד על הכל בפוטושופ זה כמו להכין חביתה בתנור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה