כללי שאלות של "מתחיל" באילוס

• הוסף לסימניות
לפעמים כשאני לוחץ על ה"חץ השחור" ואני מנסה לתפוס אובייקטים הוא מסמן לי ריבוע מסביב לאובייקט כדי שאוכל באופן ידני לשנות את גודל האובייקט
ולפעמים הריבוע הזה שוט מתאדה
איך אני מחזיר עטרה ליושנה את הריבוע המיוחל הלזה?
שאלה ב
כשאני עושה 200 אפקטים על אובייקט אחד [בכל זאת מתחיל, לא?] האם יש אפשרות בפעולה אחת להסיר את כולם?
בתודה מראש לכל העוזרים והמסייעים

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ הדרכה של אילוסטרייטור CS4 אוכל לשלוח למייל אם תרצה, הוא כבד מדי בשביל כאן

• הוסף לסימניות
cs4 זה קצת היסטוריה...

בכל אופן לעצם השאלות:
א. לא ברור לי בדיוק מה כוונתך. ייתכן שלחיצה מחוץ לאובייקט (שחרור הבחירה) ובחירה מחודשת שלו תועיל.
ב. יש את חלון Appearance (הלחצן שלו נמצא בסרגל הכלים הימני ונראה ככה: )
שם אתה יכול לבחור את כל האפקטים, על ידי shift על הראשון ועל האחרון, ואז תוכל לגרור את כולם ללחצן האשפה שבתחתית החלון.

קבצים מצורפים

• לחצן-01.jpg
    לחצן-01.jpg
    KB 1.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbh200;n5039461:
יש לי קובץ הדרכה של אילוסטרייטור CS4 אוכל לשלוח למייל אם תרצה, הוא כבד מדי בשביל כאן

בתודה מראש
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישיר;n5039481:
cs4 זה קצת היסטוריה...

בכל אופן לעצם השאלות:
א. לא ברור לי בדיוק מה כוונתך. ייתכן שלחיצה מחוץ לאובייקט (שחרור הבחירה) ובחירה מחודשת שלו תועיל.
ב. יש את חלון Appearance (הלחצן שלו נמצא בסרגל הכלים הימני ונראה ככה: )
שם אתה יכול לבחור את כל האפקטים, על ידי shift על הראשון ועל האחרון, ואז תוכל לגרור את כולם ללחצן האשפה שבתחתית החלון.

לגבי התגובה על השאלה הראשונה
ניסיתי וזה לא הולך
יש פה למישהו מידע ו/או הסבר לפשר התופעה?

• הוסף לסימניות
אף אחד עוד לא נתקל בתופעה הזו?

• הוסף לסימניות
אני שמח בשבילך
סוף סוף עברת לתוכנות מקצועיות!
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עילום;n5042447:
אני שמח בשבילך
סוף סוף עברת לתוכנות מקצועיות!
הרבה הצלחה

אני שמח שעוקבים אחרי ההתקדמות שלי...
הבעיה היא שאני מציג פה שאלה שהייתי בטוח שזה שאלה למתחילי מתחילים
ואני מגלה שוותיקי המעצבים אינם מצליחים להתמודד עם הפלונטרים שאני ניצב מולם
נהייתי בהלם...

• הוסף לסימניות
שיפט קונטרול B מחזיר את האפשרות לבחירת עצמים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה