שאלות של מתחיל- רוויט

• הוסף לסימניות
למדנו וסיימנו את הקורס. וכצפוי- נתקל בבעיות הכי בסיסיות:
אני לא סגור על צורת העבודה. יש לי תוכניות של מבנה (כמה קומות) באוטוקאד + מפת מדידה.
הצלחתי להכניס את המפ ת מדיד לרוויט. (לינק קאד) היא יושבת לי ברקע של כל הקומות. הצלחתי גם ליצור מודל של הטופוגרפיה בדיוק מעליה.
1-
איך אני משרטט את הקומות עצמם? יש אפשרות לייבא לכל קומה/ מפלס ברוויט רקע משל עצמה מאוטוקאד כך שאוכל לשרטט עליה את הקירות? אני לא רוצה להזיז מהמקום את הרקע.. הוא ממוקם בדיוק במקום מתחת הטופוגרפיה.
2-
איך אני מציג את התכנית מדידה "נקייה" בגליון הדפסה מצד אחד, ומצד שני משרטט על הטופוגרפיה ע"ג התכנית מדידה?
מקווה שתוכלו לעזור
תודה...

• הוסף לסימניות
1- צריך לסגור כל קומה באוטוקאד בWBLOCK ולהביא אותה לרוויט במפלס המתאים בIMPORT או LINK CAD

2- לא בדיוק הבנתי את השאלה, אבל אם את המתקדם למקבילה של העלמת שכבות באוטוקאד.
יש לך אפשרות בקליק ימני לכבות שכבות/אלמנטים לא רצויים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנדי;2139545:
1- צריך לסגור כל קומה באוטוקאד בWBLOCK ולהביא אותה לרוויט במפלס המתאים בIMPORT או LINK CAD

2- לא בדיוק הבנתי את השאלה, אבל אם את המתקדם למקבילה של העלמת שכבות באוטוקאד.
יש לך אפשרות בקליק ימני לכבות שכבות/אלמנטים לא רצויים
תודה.
למה דווקא ב WBBLOCK? אי אפשר סתם להביא כל קומה בנפרד?

2- התכנית מדידה היא תלת מימדית. איך אני מביא אותה בצורה דו מימדית יפה ונקייה בגליון הדפסה (SHEET)? הבנתי שזה דרך דראפט ויו. איך מכניסים לשם תוכנית מיובאת?
היא צריכה לבוא פעמיים. פעם אחת נקיה לחלוטין, ופעם שניה עם תוספת של קווי בניין.

• הוסף לסימניות
אפשר להביא כל קומה, באוטוקאד צריך לפצל את הוקומת שיהיו שמורות כל אחת בקובץ נפרד, ואז בכל קומה ברוויט מכניסים ע"י INSERT CAD את תכנית הקומה, יש אופציה לכבות תכניות לא רצויות, בכל קומה מכבים את כל התכניות האחרות מלבד הרלוונטית.

• הוסף לסימניות
יש לי מבנה מתוכנן והוספתי טופוגרפיה מקובץ אוטוקאד. כמובן שהטופוגרפיה נוצרה למעלה. אם אני מוריד את הטופוגרפיה למבנה, כל המספרים והערכים של הטופוגרפיה משתנים.
איך אפשר לחבר בין מבנה לטופוגרפיה בלי לשבש את הערכים?

ושאלה שניה- אני עובד ע"ג התכנית מדידה ומוסיף לה פיתוח. איך אח"כ אני מייצר גליון הדפסה עם התכנית מדידה "נקייה"?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה