אמזון שאלות // תשובות // המלצות // קופונים

הזמנתי מצלמה באמזון היא היתה אמורה להגיע עד ה25/12 עכשיו רשום שיש עיכוב.
יתכן שבאחד הימים ההחרונים חייגו אלי ולא עניתי.
האם יכול להיות שזה הוחזר?
מענין איזה מצלמה קנית? אני באמצע ברורים ושווה לקנות שם יש אחריות?

האם יש הבדל בין קניה בזיפי מאמזון לבין קניה מהאתר המקורי של אמזון? אם כן מה?

מחפשת תיק למחשב 14" שיש בו מקום למטען ברווח, וכן לעכבר אלחוטי ואולי גם כונן דיסקים
ושלא יקרע את הרוכסן בסגירה....
מצד שני לא תיק בומבסטי למחשב ענק
אשמח לקישור
קנינו את זה, יש משלוח חינם [בקניה מעל 49 דולר], הגיע וזה ממש יפה, וכן לא בומבסטי
https://www.amazon.com/gp/product/B07C4G2VK7/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s01?ie=UTF8&psc=1
נהניתם? תנו לייק

היי שלום,
לא יודעת אם אתם מכירים, (אני בכל אופן לא הכרתי ולא ראיתי שהעלו לכאן..)
אבל היו מצאתי חנות בשם Vadim (-מצורף קישור זוהי חנות מותגים)
בחנות הזו יש מלא בגדים ממותגים של ZARA, Stradivarius ועוד..
אני מצרפת כאן כמה דברים שקניתי כאן בארץ (והפסדתי פי 2..:()

חצאית קפלים (לי יש את הירוק פיסטוק והשחורה, קניתי אותן ב - 160 ש"ח בסטרדיווריוס)

בלי נדר יותר מאוחר אעלה עוד כמה דברים שיש לי..

רוצים להדפיס על תמונות על קנווס ולא לשלם מאד יקר?

ניתן להזמין כאן את ההדפסה
שולחים למוכר את התמונה הרצויה
ואחכ לשים לבד כאן בארץ על המסגרת עץ

אם לא נפתח רגיל, יש לפתוח בגלישה בסתר

חנות מטורפת לתמונות קנוואס, ציורי קיר בדים וכו
מתחילים להתכונן לפסח!!!!

כאן

אם לא נפתח רגיל, יש לפתוח בגלישה בסתר

ק"ש

אני רוצה להמליץ על מגפיים שאני אישית משתמש בהם בימים הגשומים, והם מרופדים ונוחים מאד, וזה הרגשה נפלאה שגם בימים הכי סוערים כל הזמן נמצאים עם רגליים יבשות.

(הם מגיעים עם שרוכים רזרווה)

https://www.amazon.com/gp/product/B...5134ec34f26a70b2b18b392ca7028a&language=en_US

מחפשת מגפונים בלי עקב( לא גרב) תודהה

מישהו נתקל אולי במצלמה טובה ולא יקרה שתוכל לעמוד לי בתיק זמינה
משהו דק ונח לתפעול
אבל שיצאו תמונות נורמליות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה