אמזון שאלות // תשובות // המלצות // קופונים

גם זה רב מכר
1715593304356.png

תוך כמה זמן מגיע לארץ, ואיך אפשר לדעת את הגודל של הפטמות והבקבוקים לאיזה גיל זה מתאים?
מגיע תוך חודש בערך (כתוב ליד המשלוח)
כאן : https://amzn.to/44GSRKV
תוכל למצוא תמונה של האריזה שמתארת בדיוק את הגדלים של הבקבוקים

יש עגלת בובה מומלצת?

יש עגלת בובה מומלצת?

זה 50 דולר עם משלוח.
זה שווה את זה?
כאן יש את כל רבי המכר של עגלות בובה
עם אלפי לקוחות מרוצים בדירוגים

אם אני מבצעת 2 הזמנות באותו יום מהחשבון שלי באמזון- הם יצרפו לי יחד?
אני רוצה לדעת האם אני יכולה להזמים 2 דברים שכל אחד פטור ממכס ולא לשלם עליהם מכס

מישהו יודע האם אמזון מצרפים הזמנות?
אם אני עושה 2 הזמנות נפרדות שכל אחת לא מגיעה למכס- האם יש סיכוי שיצרפו לי ויקחו לי פה בארץ מכס?

אמזון גובים את המכס מראש, אם הם לא גבו והיה מכס, זה על חשבונם בכל מקרה.

אם אני מבצעת 2 הזמנות באותו יום מהחשבון שלי באמזון- הם יצרפו לי יחד?
אני רוצה לדעת האם אני יכולה להזמים 2 דברים שכל אחד פטור ממכס ולא לשלם עליהם מכס

מספר פעמים עשיתי באמזון אף יותר משתי קניות ביום אחד ויש תמיד פטור ממכס אם לא עוברים בכל קניה את ב75$(מתי שעשיתי יותר מדי קניות, אמזון עכבו את המשלוח, אבל אין הגבלה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה