@דבשיהיש משלוחים מאמזון לישראל??
אין לי מושג באתר הזה.
אי מגיעים המוצרים?
כמה זמן לוקח למשלוח?
תודה
תודה רבה!@דבשיה
לא הכל נשלח בחינם, כתוב בדף המוצר האם נשלח חינם.
גם מה שנשלח צריך מינימום 50$ לסל קנייה.
כמה זמן זה מגיע? זו שאלה טובה, תלוי במזל, פעם הם היו יותר מהירים, היום קצת פחות, נראה לי שעלי אקספרס מגיע יותר מהר.
המעלה שיש שם מוצרים איכותיים ממותגים, וגם דברים כבדים מאוד שלא נשלחים חינם מעלי אקספרס, באמזון לפעמים נשלחים חינם.
לא ידוע לי.תודה רבה!
יש הטבות לנרשמים חדשים כמו באלי?
@דובדבנית. אין כזה דבר קופונים באופן כללי, לכל תיק ותיק אפשר ליפול על מחיר טוב/קופון.בקבוק נירוסטה לילדה - יש משהו במחיר טוב?
50 קילו נחשב עוצמתי?עגלת קניות מאסיבית עם סל קדמי במחיר מעולה
235 ש"ח עד פתח הבית
עגלת קניות
![]()
מדות העגלה, שימו לב שזה אינטשים דהיינו להכפיל ב-2.54 ס"מ
![]()
ק.ש
5 שישיות קוקה קולה, זה מספק אותכם?50 קילו נחשב עוצמתי?
שבוע שעבר הבאת כאן עגלה שיכולה לסחור 260 קילו
כאן כתוב 260 קילו5 שישיות קוקה קולה, זה מספק אותכם?
כל שישייה שוקלת 9 ק"ג, עוד 5 ק"ג עבור שק תפו"א או 5 חבילות סוכר/מלח/קמח.
לא נראה לי שהבאתי עגלה שיכולה לסחוב 260 ק"ג דהיינו רבע טון.....
אולי זה ליברות שזה שליש משקל וגוגל טרנסלט תרגם לך את זה לק"ג. (וגם זה עדיין נראה משקל מופרז ולא הגיוני)
בכל אופן זה נראה לי עגלה מעולה, לא תהיה מרוצה תשלח את זה חזרה לאמזון, בכל אופן כדאי לך להזדרז, זה ענין של זמן עד שהגלה יוצאת מהמשלוח חינם, בד"כ עגלות כאלו גדולות וכבדות לא נכללות בשילוח חינם.
תהפוך את השפה לאנגלית, זה בדיוק מה שאמרתי לך.כאן כתוב 260 קילו
מסכים שזה לא הגיוני
השאלה כמה כן
5 ששיות לא מספק אותי
יש לי כמה שהתקלקלו אחרי זמן קצר
למישהו יש נסיון עם זה האם זה מומלץ? כיף לעבוד איתודיל על מסך סמסונג קעור 32 4K UHD (3840x2160)
בארץ נמכר ב-1900 ש"ח
למנויי פריים 1235 ש"ח בלבד כולל משלוח עד הבית
מסך סמסונג 32 קעור
![]()
ק.ש מנסיון, יש לי כזה, חד וברור מאוד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים