- הוסף לסימניות
- #3,401
אין באמזון ארה"ב דילים על לגו משתלמים, הבנתי שיש באמזון גרמניה.אודה לקישורים שווים ללגו מאמזון (לילד קטן - בן 6)
אם עוזר לחכות ל10 בחודש, ולקנות דרך ישראכרט זה אופציה
או אם יש דרכים אחרות
תודה!
אין באמזון ארה"ב דילים על לגו משתלמים, הבנתי שיש באמזון גרמניה.אודה לקישורים שווים ללגו מאמזון (לילד קטן - בן 6)
אם עוזר לחכות ל10 בחודש, ולקנות דרך ישראכרט זה אופציה
או אם יש דרכים אחרות
תודה!
ויש להם משלוח לארץ? איך זה עובד?אין באמזון ארה"ב דילים על לגו משתלמים, הבנתי שיש באמזון גרמניה.
סליחה שאני משביתה שמחות......טוב טוב טוב אל תקנו קלארקס קחו... (למרות שאף אחד לא התלונן על הדגמים שהמלצתי מ-נ-ס-י-ו-ן רב)
רוקפורט ב-50% הנחה ומשלוח חינם
57$ בלבד
המחיר והמשלוח חינם משתנה בין מדה למדה כידוע!
נעלי רוקפורט לגברים
![]()
כתוב בדף המוצר אם זה נשלח לארץ, בכל מקרה המשלוח בתשלום, תשקלל את המחיר + משלוח תראם אם משתלם.ויש להם משלוח לארץ? איך זה עובד?
יש לך אולי מושג לגבי כשרות?12 חבילות של רצועות לרענון הנשימה Listerine Cool Mint
18$
נכלל במשלוח חינם
מה עם מיסים?אמור להפתח
אם אתם מחוברים וזה מופעל אמור להיות בצד שמאל למעלה כתוב טקסט, מצרף תמונה, תלחצו על זה, ואז תקבלו לינק שיווקי.
מחכים לדילים טובים
יש לך אולי מושג לגבי כשרות?
לגביר כשרות, לא יודע, הציבור החרדי משתמש בזה, כמו שמשתמשים בוויסקי ללא כשרות, בדברים הידועים.מה עם מיסים?
נכנסתי למידה9XW הרצויה לי וזה מופיע שם@סול נואר מהיכן לקחתם את הציטוט שה"פריט מוחזר לעתים קרובות", נעליים עם למעלה מ-5000 ביקורות חיוביות 5 כוכבים????
צפה בקובץ המצורף 1766768
לי יש קלארקס כשנתיים בתור נעלי שבת והם נראות מעולה, אבל בנוחות אכן הם לא משהו, אך הם מאוד עמידות,מצטערת להצטרף למחאה........
הנעלים של קלארקס שהזמנתי בהמלצה חמה מהפרוג התבלו בזמן קצר מאד בלי השואה לגריספורט או רוקפורט.
מאכזב ביותר
נראה לי שהבעיה היא לא בחברה אלא במוכר...לי יש קלארקס כשנתיים בתור נעלי שבת והם נראות מעולה, אבל בנוחות אכן הם לא משהו, אך הם מאוד עמידות,
הזמנתי קרוב ל-10 זוגות, עוד לא קרה לי שלא הייתי מרוצה.נראה לי שהבעיה היא לא בחברה אלא במוכר...
יכול להיות נעלים שכבר ישבו בחנות זמן ארוך או במחסן חם בתנאי אכסון לא נאותים מתבלים מהר יותר.
ולכן יש את המרוצים מאד לאומת המאוכזבים מאד![]()
מוזר מאוד אף פעם לא נתקלתי בזה.נכנסתי למידה9XW הרצויה לי וזה מופיע שם
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים