אמזון שאלות // תשובות // המלצות // קופונים

בכפתור הכתום,
למה אתם לא עובדים עם אמזון בעברית,
או עם תרגום גוגל צמוד...

אפודות טומי הילפיגר (על חלק מהתמונות אין תמונת לוגו בכוונה (ע"מ שלא יסגרו למוכר את החנות) אך בפועל יש לוגו של טומי על כל האפודות כמצורף בתמונה)
לא לכתוב למוכר הודעות עם שם מותג זה יגרום לסגירת הקישור
http://s.click.aliexpress.com/e/ozAkrPra
Hada2239c64af40efb8dda57671f5b548M.jpg

אם היום הזמנתי מאמזון מוצר על סך 110 דולר ועכשיו אני רוצה להזמין מוצר על סך 30 דולר, כמה זמן צריך לחכות בין הזמנה להזמנה כדי שלא יקחו לי מע"מ גם על הפריט השני? כי אולי הם מחשבים את זה כקנייה אחת של 140 דולר...

אם היום הזמנתי מאמזון מוצר על סך 110 דולר ועכשיו אני רוצה להזמין מוצר על סך 30 דולר, כמה זמן צריך לחכות בין הזמנה להזמנה כדי שלא יקחו לי מע"מ גם על הפריט השני? כי אולי הם מחשבים את זה כקנייה אחת של 140 דולר...
בגדול 3 ימים.
אבל תנסו להזמין עכשיו, אם זה לא יגבה בקופה מראש אז אמזון יספגו במקרה שבמכס יעלו על זה.

או, הכי טוב, להזמין באותו חשבון לאותה כתובת רק על שם אחר.

הזמנתי מאמזון ואמרו שיגיע עד היום והיה כתוב באתר גם בימים האחרונים שזה יגיע היום ב8 ולא הגיע האם אפשר לקבל פיצוי?

@הכלבויניק
לגבי שעון שבת שבועי ללוח החשמל,
האם אפשר להתקין אותו לבד על לוח החשמל?
תודה!
על פי החוק, ודאי שאסור.
זה ממש לפתוח את הארון חשמל ולטפל בו.
אבל אם אתם יודעים ומבינים ניתן טכנית לעשות את זה לבד, זה לא מאד מסובך

הזמנתי באמזון בבלאק פריידי קיבלתי הנחה של חמישים דולר.
לא קיבלתי את המשלוח ובכל זאת מצויין שהוא נמסר.
צ'אט באמזון -הם מוכנים להחזיר לי את הכסף אבל לא את הקופון
למישהו יש מידע בנידון?
מה אני יכולה לעשות מעבר לזה?

שלום רב.
עשיתי קניה באמאזון, והיום הגיעו אלי הדברים.
רציתי לשאול האם ישנה אפשרות לבדוק אם גבו לי מכס. או שאמאזון אמורים להחזיר לי את הכסף שהם גבו ממני.
תודה

שלום רב.
עשיתי קניה באמאזון, והיום הגיעו אלי הדברים.
רציתי לשאול האם ישנה אפשרות לבדוק אם גבו לי מכס. או שאמאזון אמורים להחזיר לי את הכסף שהם גבו ממני.
תודה

אם עברת את ה75$ מסתבר שגבו ממך 17% מע"מ. לעיתים אמזון מסתפקים אם יגבו מע"מ אז הם לוקחים פקדון דמי יבוא, ואם לא נגבה המע"מ, האם מחזירים מספר שבועות לאחמ"כ את הפקדון.

(לעיתים רחוקות מאד קרא לי שעברתי בהרבה את ה75$ ולא נגבה ממני מע"מ כלל, אין לי הסבר לכך אולי מדובר במוצרים שאמזון רצו להפטר מהם)

(לעיתים רחוקות מאד קרא לי שעברתי בהרבה את ה75$ ולא נגבה ממני מע"מ כלל, אין לי הסבר לכך אולי מדובר במוצרים שאמזון רצו להפטר מהם)
פשוט זה עובר בדיקה רנדומלית ולפעמים המכס מפספס את זה...

לא מצליחה להזמין מאמזון
יש מוצרים שכתוב שאין משלוח לבני ברק
וגם מה שכן לא הצלחתי להשלים את הקניה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה