- הוסף לסימניות
- #2,121
קישור חדש לחנות! החנות עלולה להיסגר כל רגע!חנות מותגים פתוחה לזמן קצר!
ק.ש.
ק.ש.
קישור חדש לחנות! החנות עלולה להיסגר כל רגע!חנות מותגים פתוחה לזמן קצר!
ק.ש.
נסגרקישור חדש לחנות! החנות עלולה להיסגר כל רגע!
ק.ש.

יש כרגע בקצת יותר יקר 50 % הנחה ומשלוח חינם עד הבית.הוספתי מוצר נוסף ועדיין לא נותן משלוח חינם
התיק הזה בכלל לא בקטגוריית משלוח חינם מ49 דולר, אני טועה?

אני נכנסת לקישור שנתת, מגבות אמבטיה 100% כותנה טורקית (68.5 x 132.1 ס"מ) סט מגבות 4 חלקים 50% הנחהלאיזה קישור הכוונה?
המידות בפירוט מוצר.
מגבות ידיים.
ההנחה או בדף המוצר עצמו או קופון.
| ידות הפריט אורך X רוחב X גובה | 30 x 16 x 0.25 אינץ' |
ההנחה בדף המוצר ללא קופון.אני נכנסת לקישור שנתת, מגבות אמבטיה 100% כותנה טורקית (68.5 x 132.1 ס"מ) סט מגבות 4 חלקים 50% הנחה
בפרוט מופיע
וכן לא מגיעה לי אופציה להנחה, האם זה מותנה במשהו?
ידות הפריט אורך X רוחב X גובה 30 x 16 x 0.25 אינץ'
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים